• Jimmy Đomlija
    46
    Bas me zanima koja to "važna dimenzija" fali Beljinim golovima

Fali mu gracioznost u igri i vic s baluna na Skalicama. U Dinamu nije dovoljno zabit gol, moraš prvo napravit biciklo, pa rolicu i onda si sam asistirat na škarice. Beljo je za sad uspio samo obične škarice, ali s obzirom na broj golova koje zabija, po zakonu velikih brojeva uspjet će mu i ovaj Megacombo potreban da zadovolji i najzahtjevnijeg navijača Dinama
  • wolfgang14
    4.7k
    Kakav skok je brat u vrijednosti imao PRIJE ove forme. Nadam se da ako nastavi ovako da će na sljedećem ažuriranju na zimu vrijedit 15M pa onda na ljeto 20M !!

image.png
  • Dzoni
    7.7k
    Idući update je za malo više od mjesec dana. Očekujem relativno velik porast njega, Vinlofa i Stojkovića
  • Droljo
    31.3k
    Čudno da nakon rapida nije skočio, imao je ok sezonu tamo.
  • Zagi
    18.9k
    Ziher bu ga Stodra stavio na 20.
    Mozeš očekivati 12.5 .
  • dumitrumitu
    2k
    Tamo su mu golovi imali još jednu dimenziju manje nego u dinamu.
  • DiddyGuela
    6.6k
    Moze na TMu pisati i 300M€ ali koliko je realno da netko zbilja ponudi nekih 15M€ za napadaca koji uskoro puni 25 godina i igra u HNLu? Nista protiv Belje naravno, on je zasluzio puno vise svojim igrama,zbilja igra sjajno. Ovo je problem HNLa odnosno rejtinga lige. Dok god liga bude na ovom nivou igraci poput Belje ce odlazit ispod svoje realne cijene. Jebiga ali tako je. Da ima ove brojke u Belgiji ili Danskoj naprimjer, sad bi otisao u nekakav Brighton za 25M€ laganini.

HNL je groblje.
  • KtcGoat
    7.4k
    slazem se, ali mislim da njegove brojke idu u ekstrem, jos dodaj europu i potencijalnu reprezentaciju.
  • Droljo
    31.3k

Nitko mu ne brani da zabije 10 komada u ligi prvaka.
  • Paggini
    96.7k
    Moze na TMu pisati i 300M€ ali koliko je realno da netko zbilja ponudi nekih 15M€ za napadaca koji uskoro puni 25 godina i igra u HNLu? Nista protiv Belje naravno, on je zasluzio puno vise svojim igrama,zbilja igra sjajno. Ovo je problem HNLa odnosno rejtinga lige. Dok god liga bude na ovom nivou igraci poput Belje ce odlazit ispod svoje realne cijene. Jebiga ali tako je. Da ima ove brojke u Belgiji ili Danskoj naprimjer, sad bi otisao u nekakav Brighton za 25M€ laganini.DiddyGuela

Tako je, samo od HNL-a je nula bodova, ali već ima dvije sezone (Rapid i Dinamo) gdje je zabijao u KL i EL solidan broj golova, ove godine ako se pokaže u Ligi prvaka ili nedajbože EL na značajnijoj razini, ne vidim zašto bi 15-20 milijuna bila nerealna cifra za izgrađenog napadača s bogomdanim fizikalijama i vrlo solidnom tehnikom i osjećajem za asist. Nema ih u svijetu baš toliko sličnih njemu, jel.

Al opet, slično se mislilo i za Petkovića pa eto tusmodismo, jel.

Jebiga, sve ovisi o Ligi prvaka, za svakog našeg igrača, ne samo za Belju jel.
  • DiddyGuela
    6.6k

To upravo govorim. Jedini problem koji ja vidim u vezi tih nekakvih iznosa od 15 ili vise M€ je ovaj truli rejting HNLa.

Pazi ti to, on mora zabiti tipa 10 golova u Europskim natjecanjima (pored tih 30 u hnlu) da bi dosegao razinu transfera od 15 ili 20M€. Pa jel nije to tuzno? Pogledaj transfere iz drugih liga, cak i ne iz liga 5... ofenzivci odlaze za 20+M€ nakon sezone u kojoj zabiju 15-20 u ligi i 5-7 u Europi.

Tamo neki Nordsjaelland u nizu prodaje igrace za 20+M€ a niti su prvaci, niti im igraci zabijuju 30 po sezoni, niti igraju CL... nista. Ali jebat ga, Danska liga ima rejting za razliku od HNLa.

Franjo Ivanovic je placen 22M€... pa isuse boze dragi. :rofl:
  • Fan
    2.6k
    Prva stvar, jasno da Dinamo najviše ovisi o prodajama stoga je i bitno da imamo interesante za sve naše igrače i da odu za što veću cifru, ali ne bih imao ništa protiv da on bude jedan od rijetkih za koje nitko ne nudi ozbiljnu lovu, a da kod nas nastavi trpat ko munjen sljedećih 7,8 godina i u HNLu i u Europi.
    Edit: https://www.index.hr/sport/clanak/nenormalno-je-postalo-normalno/2826829.aspx
    Vice u sridu.
  • Dzoni
    7.7k

Armando Broja je prošle sezone plaćen 23 mil od strane Burnleya. U zadnjih 6 sezona uključujući početak ove ima sveukupno 13 golova. Sve je stvar platforme na kojoj se pokazuješ izgleda
  • wolfgang14
    4.7k
    Ja želim da dosegne tu cifru jer bi to vidio kao pobjedu Dinama a ne zato što mislim da bi ga prodali za tu cifru, što naravno nećemo, budimo realni. Ali bi bilo lijepo vidjeti da je došao u dinamo i digao si cijenu za 5 puta
  • rokikaciga
    17.3k
    Ja zelim da on ostane zauvijek u Dinamu i da do 40e godine zivota trpa 40 golova u sezoni
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.