• Kruno
    1.6k
    Hvala upravi za golmana.
  • Hnlovac
    7.7k
    ovo nije Nevin gol?
  • Kruno
    1.6k
    Al je za 2:1
  • Kujtim Shalla
    11.4k
    Oni šta pucaju ulazi a mi gola pogoditi iz onoliko zicera . Al opet nas je penal pokosio sve mu jebem
  • dmil
    1.6k
    1. ova ekipa nije za LP
    2. Nevistic nije golman za Dinamo
    3. Boban je napravio katastrofalan prijelazni rok
    4. Kova je HNL trener
  • rakurs
    3.3k
    Ući u ovakvu utakmicu s takvom težinom s trenutnim kadrom je sramotno. Znam da Olivari već tipka članak u kojem se klub opravdava na sve načine, ali ovi potezi su me baš jako razočarali.

A sad odjava sa Zone jer će (s razlogom) bit nečitljiva neko vrijeme.
  • Dinamo Sarajevo
    206
    Još jedna sramotna noć s prosječnim igračima (tipa Lisica) i ispodprosječnim trenerom
  • Dinaminjo
    2.4k
    6,5 km.vise Viking u 60ak min pretrcao od nasih..
  • NKDZ86
    9.5k
    Ovaj neuspjeh ako ovako ostane je čista krivica sportskog sektora i Bobana.
    Prijelazni rok 0 bodova za napad na lp.
  • Diavollo094
    258
    ne samo LP nego i Europska liga
  • vlatkomarkovic
    3.9k
    Uprava se igrala konzervativno i popušila…. Ovo nije neki protivnik…. Fali tu dosta klase…. Najgluplje šta sada možemo napraviti je investirati, treba prodati Domingueza, u EL šta bude bit će, i skoncentrirati se na HNL i razvoj….
  • dinamozivivjecno
    3.5k
    Lakse bi podnio da smo ispali protiv Thuna nego ovo sad, bar bi imali vremena dovesti prava pojacanja a ne cekati i kockati se sa vremenom a znalo se da je ulog velik.
  • podravskimodrikibicPMK
    471
    Lakse bi podnio da smo ispali protiv Thuna nego ovo sad, bar bi imali vremena dovesti prava pojacanja a ne cekati i kockati se sa vremenom a znalo se da je ulog velik.dinamozivivjecno
    ovo je jedan od najgorih komentara kojeg sam pročitao na Zoni.

Misliš da bi dovodili igrače nakon ispadanja u drugom pretkolu tj prvom kojeg smo igrali? Da ne bi možda otišli recimo Stojke, Dominguez i tako to
  • crophantom
    7k
    Kako god ovo zavrsilo, ovo nije roster ni približno za LP, a i u EL ce opet biti jebenih problema protiv težih protivnika. Jbg, tak je kak je, činjenica je da nama igraju 4 krila kojima je u ovom momentu HNL vrh svijeta, a veza tanka da tanje nejde.
  • Mlađi referent
    16.2k
    Mi jednostavno kao klub nismo spremni za LP.

Nije spreman ovaj sportski sektor koji je probao nekakve moderne postulate implementirat, ali je u mnogo čemu i grozno promašio.
    Prvenstveno još prošlo ljeto koje je trebalo stvorit momčad, a od tog redom nema više Villara, Vidovića, Bakrara, Ljubičića… Bennacer nit prevaga nit otkupljen.

Nije spreman trener koji jednostavno momčad pripremit ne zna.

Nije spreman kadar koji ima izrazite rupe na nekoliko pozicija.

Karikiram malo, ali nije nam spreman ni ovakav raspadnuti stadion.

Nismo mi spremni ozbiljno ni za EL, vjerojatno će bit dosta šamaranja ove jeseni, a na kraju to zadnje/predzadnje mjesto za prolaz očekujem da ćemo loviti.

Pun fokus na HNL, osakatili smo dosta kadar ovo ljeto i nije to ekipa s proljeća, primarno širinom i uz ritam četvrtak-nedjelja ne treba si dopustit nekakvu stisku od sezone.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.