• wolfgang14
    4.7k
    baš sam mislio da će galešića na beka stavit... šteta
  • Maximo
    989

Da i ja...očekivo sam da je to ta promjena o kojoj je govorio, očito je mislio na oršića
  • crophantom
    7k
    veceras leti Air Albania! Slobodno me citirajte nakon utakmice.
  • Matija1711
    36
    sta sam drugo ocekivao,nema on muda stavit galeta.
  • Thor
    3.8k
    Gale ulazi za stabilizaciju kad ce trebati
  • fakin
    5.9k
    sve kak je olivari jucer napisao
  • Blueshadow86
    5.5k
    Više-manje očekivana postava.
    Nadam se da su naši svjesni šta klubu i njima samima donosi večerašnja pobjeda.
    Poginuti na terenu! Ali, poginuti!
  • don
    21.1k
    AJDEEEE!
  • Sajla
    23.1k
    U kvalifikacije za Ligu Prvaka 2026/27 ušla su 42 prvaka nacionalnih liga pod ingerencijom UEFA. Od 11. do 55. lige Europe, bez Rusa i Lihtenštajna, a prvak Ukrajine je ušao izravno u ligašku fazu zbog koeficijenta (Šahtar).

dinamo kao prvak Hrvatske je ušao u završnu fazu kvalifikacija izbacivši prvake Švicarske i Litve, te se nalazi među 10 preostalih prvaka koji se bore za 5 mjesta u LP. Kad bi se gledala jačina i koeficijent lige, prvak 21. lige ne bi trebao biti tu, već bi to trebalo biti 10 klubova iz liga 11-20. Ali dinamo nije odraz HNLa! dinamo je najuspješniji klub europskih kvalifikacija, s najviše nastupa, pobjeda i bodova. I zato to danas treba pokazati, odraditi utakmicu s najozbiljnijim mogućim pristupom i maksimalnim fokusom. Svaki igrač, na klupi ili na terenu, svaki član stožera, ma baš svatko u klubu zna koliko je ova utakmica važna i ne sumnjam ni trenutka da će dati sve od sebe. Više od toga ne možemo od njih tražiti. Pa ako to bude dovoljno da bi se izbacio prvak zemlje koja je 10 mjesta ispred nas na UEFA ljestvici prema kojoj su skrojene ove kvalifikacije - slavit ćemo! Ako ne bude, ako se naši planovi i želje izjalove - u subotu je nova utakmica. A na njoj, čvrsto vjerujem, Pula će pozdraviti sudionike Lige Prvaka - dinamo iz Zagreba!

BKcqDpgFR3.gif
  • rokikaciga
    17.4k
    Slucajno mi ostao Goda u predictoru :fear:
  • Shimano9
    59
    Hoxha umjesto Oršića, dokaz da shvaćaju kako još, a možda ni nikad, nije pojačanje. Od svega puni krug opet na Hoxhu koji tek tu i tamo eksplodira s par utakmica u formi, nadam se da je danas ta. Al ok, idemo to dobiti danas pa nek zabija tko hoće, može i Oršić s klupe kad uđe nevažno, to bi bila čudesna pobjeda i uspjeh kluba s ovom ekipom.
  • tigric
    1.3k
    kaze bloudek da bi nam umjetna trava trebala ici u korist.
    ne cudim se, premija za oranicu na maksimiru
  • dd29
    1k
    Bez brige dečki, tu je dion drena beljo, nezaustavljiva sila u 16 m i šire

Suđeno je da on i stojke trče travnjacima lige prvaka u najdražem dresu

Večeras gledamo pravi europski dinamo, a uskoro gledamo ligu prvaka

I naprijed plavi!
  • Roky
    169
    Ajdeee kreniii visee!!!
  • Diavollo094
    237
    Trebao je Gale umjesto valinčića
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.