• joesimunic
    723
    Nadam se da će i Neva danas imat dobar dan, mora nešto obranit. Realno ne možemo mu ništa reć za prvu utakmicu, ali u dvomeču protiv ovakve ekipe koja nije padobranac, negdje i golman mora dat svoj doprinos, pomoć i spasit ekipu.
  • kajjaznam
    536
    streljanje odmah po dolasku u Zagreb, obitelj mu potjerati u Bosnu, a pehare od lani staliti u željezari Sisak.
    Trkeljaš ga da je to strašno, s time da ovo trkeljanje pročitaj ko se*eš.
  • emilperska
    18.9k
    Zbilja? Prvak Norveške koja je u poziciji da može imati dva kluba u Ligi prvaka? — vjeko1701

Bila je i Srbija u istoj poziciji, pa i Cipar i mi 2020. pa to ne mijenja činjenicu da je Viking one season wonder koji ne bi puknuo prema Nevistiću da Mišić i Valinčić nisu imali "ukazanje".

Viking baš po ničem nije ozbiljna europska momčad, a kamoli da imamo takav respekt prema njemu i da se pravda ispadanje od njih.
  • emilperska
    18.9k
    streljanje odmah po dolasku u Zagreb — kajjaznam

Nismo "osloboditelji" Zagreba..
  • vjeko1701
    30.3k
    Ne, nit je Srbija nit Cipar a bome nismo ni mi imali dva kluba u playoffu Lige prvaka od kojih je neprvak već osigurao skupinu/ligašku fazu. Imale su te države po dva u kvalifikacijama al to nije ni približno isto.
  • rakurs
    3.4k
    Pa nije ni Bodo u onom uzvratu na Maksimiru izgledao kao ozbiljna ekipa, dapače, izgledali su tri puta gore od Vikinga. Pa se izgubilo u prvoj utakmici gore jer su, ponavljam, osvojili naslov u Norveškoj, a ne u nekoj žnj ligi. A nogomet je tamo od tada itekako napredovao. Tako da oni definitivno nisu ribari ni amateri niti bi se tako trebalo pisati u slučaju ispadanja jer je laž.
  • fakin
    6.9k
    Neka drhti cijela Europa!

IMG-20260826-184220.jpg
  • M94
    2.9k
    Ne treba od Vikinga raditi konobare ali ne treba ih ni tretirati ko Real Madrid.
    Dinamo i njegovi navijači se moraju postaviti da smo bolji, što i jesmo na papiru, ne može me nitko uvjeriti da nismo.
    Komentare i mišljenja ''nema veze ako se ne prođe'', ''dobra je i Europska Liga'' ostaviti za svoja 4 zida.

Ovo se može i mora proći, padale su i jače ekipe.
  • kajjaznam
    536
    lol, nesmješan si
  • emilperska
    18.9k
    Ne Litve, ne Farskih Otoka nego Norveške ispred Bodo Glimta koji je iste godine iz LP izbacio Inter. Zona me svakim novim danom sve više začuđuje. — rakurs

To je zaključak ranga Rijeka je bila prvak države ispred Dinama koji je pobijedio Milan i godinu ranije Betis i Chelsea. Dakle Rijeka je jaka momčad.

To veze s vezom nema. Zato što su i igrali Europu tako dugo su se raspli u prvenstvu.
  • vjeko1701
    30.3k
    Da, i Rijeka je onda zaostala nekoliko desetaka bodova iza nas sezonu iza, Viking je ove sezone nakon pol prvenstva jedan bod iza Bodo Glimta.
  • kajjaznam
    536
    Dao Bog da prođemo, a ako ne i nije katastrofa.
    Kakvu je Čačić imao momčad, a kakvu Kova.
    Kad smo ispali od Younga Boysa, nije bila katastrofa, a imali smo bolju momčad nego kaj je ova
  • Olmic
    6.1k
    Neva
    Valincic domi scott mpv
    Misic
    Stojke zajc
    Lisica beljo hoxha

Sluzbeno
  • rakurs
    3.4k
    Ma nema smisla, on si je utuvio u glavu da su ovi amateri i to je to. Razlog više da se sere po svima u klubu u slučaju ispadanja. Ja se slažem da smo favoriti i da smo izgledali puno bolje u prvoj utakmici i da se Kova napokon mora pokazati u boljem svijetlu, ali ova razina podcjenjivanja Vikinga je smiješna.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.