• InteraGal MGC
    60
    Krivo sam napiso, na Rokasa sam mislio. Nitko nam nije zadavao od hajdukovih igrača toliko problema u skoku kao on
  • InteraGal MGC
    60
    Del Moral je baš škart od igrača, ono malo sto sam gledo. Loše pozicioniranje, gard nikakav, spor i dodavanja samo kratka i unazad, trka smješna, barem mi se tako cinilo i ko da je kila soli
  • Matija1711
    30
    Del Moral me podsjeca na Villara
  • Omake
    20.7k
    Ne znam kad je jedan klub pustio toliko financijskih alibija pred jednu bitnu utakmicu kao tuga s juga danas.
  • Matija1711
    30
    Kakvi alibiji?
  • Nogo
    12.6k
    NK Varaždin i APOEL FC postigli su dogovor o transferu dosadašnjeg kapetana i vratara Olivera Zelenike, koji nakon više od šest godina provedenih u Varaždinu svoju karijeru nastavlja na Cipru.

U dresu Varaždina upisao je 157 nastupa i dvije godine nosio kapetansku traku, no njegov doprinos našem klubu daleko nadilazi brojke.

Tijekom svih ovih godina bio je jedan od lidera svlačionice, a s Varaždinom je prošao put od nekih od najtežih trenutaka do najvećih uspjeha. Kao kapetan predvodio je momčad do dva uzastopna plasmana u Europu i povijesnog trećeg mjesta, ostavivši neizbrisiv trag u povijesti našeg kluba.

Hvala ti, dragi Zeki, na svemu i sretno u novom poglavlju karijere.
    #nkvarazdin #ovojenasgrad
  • Mr Anderson
    21.6k
    Ma ja bi htio da je Nsoki prvo lijevo krilo.Matija1711

Ti si upoznat s njegovom kvalitetom, pratio si ga i gledao pa bi zato htio da bude prvo lijevo krilo?
    Prvo lijevo krilo treba biti onaj koji će biti najbolji na treninzima i utakmicama, ako to bude Nsoki, onda OK. Ako bude treći, onda u B ekipu.
  • Mr Anderson
    21.6k
    Del Moral me podsjeca na VillaraMatija1711

Villar je za njega Olmo.
  • Ivdzo11
    10.9k
    Sigur Genk 4 mil eura, Toulouse nudi manje, ali bolje uvjete Siguru
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.