• fakin
    5.9k
    8-9 mil eura stize na racun 2 igraca, jos ako uđu u konferencijsku stize koji milijun...

Nece to nas ugroziti, ali opet ojacat ce ih
  • miro
    9.6k
    Ne znam baš da će ih ojačat kad im treba cca 10,5 milja do kraja kalendarske godine samo da ispune financijske uvjete koje im je UEFA zadala
  • GOAT
    9.2k
    Ne znam kako ih ojacava to sto im odlaze 2 igrača? Ti novci nece biti potrošeni na nova pojačanja, možda potroše nekih 10% od te svote na novog Bambu i statijaznam igrace
  • don
    21.1k
    hajduk bez konferencijske triba oko 10m zaradit od transfera. Sa ulaskom u europu to ide na nekih 5.
  • striko
    3.7k
    Odlazi glavni igrač i sad će ih to ojačati. E svašta
  • Pacho
    20.1k

Samo sto ce se uskoro otkriti da ipak nije 5 nego 3.5 plus bonusi za Amera, a nakon sto on i Bara uzmu svoje dijelove ce im ostati 2M. A ostaju bez ponajboljeg igraca.
  • shameless86
    2.2k
    ak im od amera i malog govanca ukupno sjedne vise od 5 milja na račun, režem jaja
  • FrodoJePurger
    754
    Nece biti ni 5 a ni 4 mil., pogotovo ne za 2. Englesku i belgijsku ligu
    A vi isto vjerujete u svaku pizdariju u medijima
  • InteraGal MGC
    59
    Sigur im je bio najbolji igrač, njega će tesko nadoknadit posebno u skoku di je po men bio najbolji igrač lige, a nije bio jako visok
  • Matija1711
    27
    Da se ne lazemo i mi,prodali jednog bakrara za neki sitnis.
  • joesimunic
    424
    U financijskom smislu to njima može pomoći, ali igrački pa njima je Pukštas ove sezone nosio pola ekipe maltane sam. Bez njega su slabiji bar 40%, osim što je bio igrač koji je i ofenzivno i defenzivno jedini bio opasan na prekidima, u duel igri bez njega njih više nema.
  • InteraGal MGC
    59
    Prodali smo i Vidovića za sitniš, a arbera ne možemo nikom prodat, a od njega posebno nemamo nikakve koristi i nadam se da će ga prodat do kraja prijelaznog roka, makar mu Nsoki bio zamjena
  • rakurs
    3.2k
    Valjda na Pukštasa misliš, on je u skoku bio baš dominantan. Ali da, malo se zapostavlja to koliko su njih dvojica kvalitetom iznad ovog šrota kaj su dopeljali ovog ljeta. Sigurno će dovodit zamjene, posebno u vezi, vjerojatno će ako uđu u KL moći i platit nekog, ali ne znam baš da će moći nadomjestiti ovu dvojicu. Prije Sigura nego Pukštasa.
  • Matija1711
    27
    Ma ja bi htio da je Nsoki prvo lijevo krilo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.