• Netkos
    213
    Mislim da već sada sve ispod 15 milijuna bi bilo premalo. Ako ovako nastavi i ove godine i opet bude imao oko 40 golova i nastupi za reprezentaciju što vjerujem da će se sad dogoditi, minimalna cijena bi trebala biti preko 20 milijuna.
  • vjeko1701
    28.4k
    Stvar je i reputacije kluba. Mi najbolje unovčimo veznjake i nešto rijeđe stopera. Ne sjećam se koji je bio zadnji napadač za kojeg smo dobili ozbiljne novce. Mandžukić? Općenito u zadnjih 20 godina imamo Eduarda, Mandžukića i Balabana iznad 5M. Beljo bi trebao ozbiljnije popraviti tu situaciju i popraviti našu reputaciju u razvitku mladih napadača.

EDIT: Išao provjeriti, u top 30 transfera imamo 14 veznjaka, 8 stopera, 3 krila, 3 napadača, 1 beka i 1 golmana
  • Krizy
    75.3k
    U 2026. godini Beljo je odigrao 21 utakmicu te upisao 28 golova i 7 asistencija.

Po broju golova u 2026 drugi je na svijetu, a ispred je samo Ivan Toney.

Drugi je i po zbroju golova i asistencija u 2026., a ispred je ponovno samo Ivan Toney.
  • Peškaman
    9.5k
    Mislim da je realno između 10-15 milijuna,bliže 10.
    Prodali smo Baturinu i Sučića za 15+ bonusi kao igrače koji su bili dio reprezentacije i koji su igrali europska natjecanja.
    Istina je da Beljo ima brojke ali igraju ulogu i godine, prethodno navedenu dvojicu smo prodali s 21/22 godine.

Očekujem da bi jedino Englezi mogli ponuditi 15+ jer troše i razbacuju.
  • Ljubo
    1.7k
    Mislim da kod potencijalnog transfera Belje puno određuje sto ćemo igrati u Europi. Ako bi se pokazao u Ligi Prvaka u sto ne sumnjam ako uđemo, vjerujem da bi transfer mogao biti oko 20-25 milja.
  • crophantom
    6.9k
    Posto ce imati 25 godina u trenutku kad ga prodajemo, ja mislim da je 12 do 15 maks. Za nešto više morali bi ući u LP I on bi tamo trebao odigrati par bolesnih utakmica.

Al jedno je sigurno, nema teoretske šanse da kupimo opet ovakvog golgetera u skorije vrijeme, morati cemo dobar dio njegovog učinka zamijeniti puno boljim krilima, jer tu imamo prostora za napredak
  • Matija1711
    7
    Moja najveca zelja za njega je da udjemo u LP i da nekom velikanu zabije i da napokon dobije taj poziv,zasluzio je.
  • Filip Međimurje
    1.7k
    Uz ligu prvaka, cijenu bi mu podiglo da igra za repku. To je svaki menadžer potvrdio.

Dakle, ako ćemo igrati Ligu prvaka, plus ako će igrati za repku bar nešto, onda možemo očekivati oko 20M €.
  • Brusa
    4.2k
    mislim da nema teoretske šanse da se igrač iz hnl koji ima 25 godina transferira za 20 milijuna eura
  • vjeko1701
    28.4k
    Mirko Marić je trenutno rekorder sa 7M eura.
  • Dr Hofmann
    6.1k
    Prošle sezone, pogotovo na početku, kao da je izbjegavao duele i nije ,,tražio" stopera. Nekako mi ima drugačiji mentalitet ove sezone, a ima i asistencija u njemu, ono protiv Vikinga je već futsal asist.

Nek Beljone ostane ko njegov bipolarni prethodnik BP do 30 i neke u Dinamu. I onda nek ide u neki Žiletspor ili Al Šaban po zadnju lovu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.