• Droljo
    31.3k
    Za krivi klub zabija.
  • pešća
    1.9k
    Bas me zanima koja to "važna dimenzija" fali Beljinim golovimacrophantom

Treba napravit dvostruki salto unatrag prilikom izvođenja škarica.
  • vjeko1701
    28.4k
    Ma dobar je ovi Beljo al da je Šego, nije...e.
  • crophantom
    6.9k
    ma dobro, to je uopce nepošteno prem Belji imati takva očekivanja, ali van novog Bog baluna i tih nedostižnih visina, u sferi običnih smrtnika, stvarno neznam koje to dimenzije fale njegovim golovima
  • vjeko1701
    28.4k
    Možda, ali jbg, u svih tih skoro 50 golova, jel možeš za nešto reći da je zona Beljo? Da ni Messi ne bi imao u tome prednost pred njim?
  • crophantom
    6.9k
    opet ti o vanzemaljcima. krivo sam se izrazio, ako izdvojimo Šegu, Messija, Ronalda, aj mozda tu mogu navući Halanda i Kanea.
    Evo van njih.
    Ako je to ta dimenzija, da nije vanzemaljac, onda je Dasović u pravu, nemam kaj rec.
  • vjeko1701
    28.4k
    Eto, sam si si odgovorio.
  • Kujtim Shalla
    11.3k
    pa nije htio doći jer ima agenta koji zastupa interese svog klijenta , radi ono što je najbolje za njegovu karijeru. Ne samo svoj džep , a realno zna se zašto nije došao. Jer bi zbog petka bio na klupi . Sigurno nebi igrala obojica . I pravi potez je napravio što nije došao tad . Ali kad je Boban nazvao ostalo je povijest
    @Paggini sorry ,dade deda Ante objašnjenje :grin: palim ko diezel jbg
  • antecacic
    443
    Opet ti o teorijama zavjere koje nikakvog smisla nemaju.

Činjenica 1 - Beljo odbio doći u Dinamo 2024. To što se vi i megašaljivac Paggini za blagonaklonost dijela publike rugate indirektno jer sam napisao to je nešto sasvim drugo. Ja jesam malo stariji pa bih vjerojatno bio svrstan u tu kategoriju tetak od strane Izbornika i inih stranica, ali svejedno. Napisao sam da se to dogodilo i da ne treba pušiti kojekakvu patetiku po Facebooku. Niti sam tvrdio da je zbog toga Beljo glup, loš igrač ili osoba, niti mu osporavam golove i igre u našem dresu.

Činjenica 2 - Livi jako dugo vršio pritisak na klub da ga se proda. Ponovno istina koja se zna i nije nelogično jer je ušao u najbolje godine dok se to odvijalo. Ali isto tako onda ne treba uzdizati na pijedestal neku njegovu dinamovštinu i želju da se vrati, kad se vratio isključivo jer smo mu bili jedina sigurna opcija da zadrži jedinicu za SP. Također legitimno, ali ne vidim potrebu za romantikom.

Činjenica 3 - Jakirović je sjajan trener s uspjesima koji trenutno također radi sjajan posao u Engleskoj. Niti sam pisao o tome tko ga je naslijedio, niti naricao o nekakvom Zajecu i Mariću i slično. Dapače, čovjeku je taj otkaz bio usluga na neki način. Niti se poznajemo, niti ga imam potrebu braniti niti uzdizati, niti radim to.
  • Jos-Optimus
    12.9k
    u suštini, indirektno si potvrdio moj upis. Jbg, svima nam je draži šaljivac od lika koji romantizira nešto što je prošlo i ne smije to baš direktno reći pa sere po svemu što je aktualno i lijepo
  • Crusades
    25.5k
    Treneru, gdje ste bili cijelo proljeće? Već sam vas pitao jednom pa nisam dobio odgovor. LP
  • vjeko1701
    28.4k
    Ljudi, jutro je. Popijte kavu i malo opustite živce.
  • Ljubo
    1.7k
    megašaljivac Pagginiantecacic

@Paggini mislim da do sada na Zoni nisi dobio veći kompliment od ovoga
  • antecacic
    443
    Za razliku od vas, imao sam signal.
  • Noel
    23.9k
    Ja jesam malo stariji pa bih vjerojatno bio svrstan u tu kategoriju tetak od strane Izbornika i inih stranicaantecacic

Malo ću sad izać u offtopic. Bez ljutnje, ako si osobni prijatelj ili poznaješ onog starog ogorčenog shreka Duhačeka, ili poznaješ njegovu obitelj, odvedite ga kod psihijatra da mu iskreno pomognu. Čovjeku zaista nije dobro.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.