• Mi smo uz tebe
    169
    Jel ima ovo govno rumeno Cmrečnjak imalo srama, pa idiote jebeni jel te bar malo ne jebe to od kud dolaziš i kako svršavaš na ove bolesnike dolje?
  • NORTE
    26.7k
    Crveni karton za Osijek u 34. minuti je svakako bio odlučujući trenutak za nastavak tekme, ali da mi je netko rekao da će jebena klupa lošeg Hajduga pobijedit ikoga iz gornjeg dijela lige, napisao bih mu da je idiot.

Kao što ću isto napisat i svakome idućem tko na zoni poželi Hajdugu plasman u KL, više nemam filtera za debile.

Ako takvi neće dobivat banove onda ću ja.
  • Omake
    20.6k
    Najveća glupost lanjske sezone je izbor Malenice za golmana sezone
  • Sibirski plavac
    9.9k
    Najveća glupost lanjske sezone je izbor Malenice za golmana sezoneOmake

Znamo protiv koga će se razbranit.
  • M94
    2.8k
    Dobro, utakmica je bila gotova nakon crvenog, suditi Osijek nakon toga nema smisla. Neloše su djelovali u početku.
  • Diavollo094
    231
    točno to takvi nemaju što tražiti na forumu Zona Dinamo
  • ElDorado
    13.5k
    Sad je jasno zasto je Osijek pripremne gubio 4-5 razlike. Prva tri kola zavaravanje s još gorima. Ove godine liga ce biti zanimljiva odozdo prema gore.
  • crophantom
    6.9k
    Dobro, nek su se danas raspucali, da u četvrtak nemaju baruta.
  • Gelipter
    4.7k
    Rakow aleee!
  • Mlađi referent
    16.2k
    Neloše su djelovali u početku.M94

Smiješni su bili, izgubili bi ovo od B momčadi tovara
  • Georginho
    790
    Bolje da pobjede Osijek 4:0 nego da četiri tekme dobiju 1:0. Neka sada malo polete, pa će u četvrtak i prizemljenje biti brutalnije.
  • Thor
    3.8k
    Mislim da im Lokomotiva nece biti neka zapreka. Ne radi njih koji su losi vec radi toga kaj je Lokomotiva losija. Ali nadam se da ce ih ovi gore demolirati!
  • Diavollo094
    231
    zamisli prvi su dva sata
  • vjeko1701
    28.3k
    Ali uopće ne sumnjam da će Jelavić i ekipa ih spustit na zemlju.Sibirski plavac

Previše nade polažeš u Nikicu Jelavića (bivšeg nogometaša).
  • Navijač Dinama
    12.9k
    Lako je Osijeku bilo dobit raspali Rudeš i Goricu koji zajednu nemaju 2 školovana igrača. A i koliko o njima govori kad su im Jakupovic, Mikolcic i Omerovic glavni igrači.

Ne pamtim manje kvalitete i nikad više lošine u HNL-u. A ovog raspalog gusarskog hajduka ako se trebamo bojat, onda bolje da i ne igramo više ni jednu utakmicu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.