• Thor
    3.8k
    znam. Zato i velim :lol: a taman mi pasala poveznica :lol:
  • dzg717
    1.3k
    nasi igraci sva sreca to nikad ne rade
  • Crni86
    23.8k
    i kakve to veze im s icim? Jesam reko da oni ne zasluzuju za to zuti karton?

Svako takvo ponasanje po meni zasluzuje zuti karton. Red se na terenu mora znat.
  • NB86
    17.6k
    Cujem li jos jednom da ce hajduk nastradat zbog ritma cetvrtak nedjelja bacit cu se sa zgrade, 4tu poziciju u hnl-u ne mogu izgubit da imaju kadar od 11 igraca a ulazak u skupine konf lige ce im doslovno spasit klub, sportski direktor im je to sam prakticki rekao prije par dana, ako vec zelite zlo hajduku nemojte bit poluinteligentni i provaljivat da je po njih lose uci u europske skupine
  • NORTE
    26.7k
    Kakva bruka Osijeka.
    Protiv klupe Hajduga ne mogu izvući neriješeno.
    Nadam se da Osijek neće izborit Europu.
  • Thor
    3.8k
    Boze kakva dosadna utakmica :roll:
  • vjeko1701
    28.3k
    Ne bi trebao, mislim da je Varaždin puno ozbiljnija ekipa a Rijeka i Hajduk neće ispast iz top 4.
  • Jos-Optimus
    12.9k
    pa iživili se na najlošijim ekipama u ligi...
    Dinamo
    Rijeka
    Varaždin
    A ovdje ce se fajtati Istra, Osijek i Hajduk
  • Warrior
    183
    Nisam gledao Osijek do sada, ali sam vjerovao forumu i bilo je jako puno pohvala kako igraju. Pa sad vise ne znam sto misliti, u cemu je veceras problem da su nemocni? Jedna slucajna losa utakmica? Ili su protivnici u prijasnim bili toliko losi?
  • crophantom
    6.9k
    O jebem ti logiku... 2 minute se ne igra, Hodak sjedi na terenu, zamjene, konacno sve to gotovo - frajer proglasi cooling break. Pa jebem ti logiku
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.