• deda
    47.7k
    Zato bitne stvari u životu ne može voditi ulica ili rulja, jer bi za par dana imali smak svijeta.
  • vjeko1701
    28.3k
    Ma pusti ti trenutni svijet. Ljudi su uvijek bili takvi, samo je napretkom tehnologije došlo do toga da su oni čija je platforma nekad bila pijana birtijaška svađa između par ljudi sada internet gdje je sve to glasnije, vidjljivije i lakši je pronalazak istomišljenika da stanu iza tebe.
  • ZgDLions
    1.9k

Nekad se lik popeo na kutiju, uzeo megafon i vikao da dolazi smak svijeta.
    Taj entuzijazam postujem, danas svi oni likovi koji nisu imali hrabrosti popeti se na kutiju prosipaju svoje mudrosti po internetu.
    Sad tek vidimo u kolikom su broju jer je ipak ovak lakše ispoljiti svoju preveliku pamet.
  • Mali dioničar
    20.4k
    Meni je fenomen Mudražija dobar sociološki eksperiment.

Ulaze Robert Mudražija i Mislav Oršić u isto vrijeme.

Mudražija ulazi uz ovacije, a Oršić uz sramežljivi polupljesak.

To je to, to je struktura Dinamovog zapada. I zato jedva čekam Kranjčevićevu.

I onda gospodin Orša Mudražiji prepusti gol kao šlag na tortu.
  • Noel
    23.9k
    I zato jedva čekam Kranjčevićevu.Mali dioničar

Sve se slažem al kakve veze kranjčevićeva ima sa ovim? Opet će bit ovakvih debila.
  • Mali dioničar
    20.4k
    Sve se slažem al kakve veze kranjčevićeva ima sa ovim? Opet će bit ovakvih debila.Noel

Tamo će zapad biti za novinare i sponzore, a na istoku će se navijati za Klub, a ne za pojedine igrače ili trenere pa će biti preglasani.
  • Frizura Robija M
    873
    uff da, da, da i da! Respekt kako ju i dan danas nježno njeguje. I mladi Šimić, Šokota, Mara... kao klincu sve kaj ti je trebalo je takva frizura, dres s (dignutom) kragnom i podrapani balon na gradskom asfaltu. U tom trenu znao si da si jači i od bekema.
  • Marley
    5.8k
    Meni je fenomen Mudražija dobar sociološki eksperimentMali dioničar

Ja cu ti samo reci da cak moj otac, valjda sam vec stoput pisala da je hajdukovac, bas voli Mudraziju.
    Sta onom Mudraziji ne daju igrat, jel igrao Mudrazija?! Tetak sa Zapada. Da mu dozvolim da ode sa mnom na koju tekmu, mozda bi mu i skandirao, tko zna :rofl:
    Sta je najludje od svega, dosta ljudi dolje od mojih, rodbine jel, ga cijene kao igraca. Ljudi 60+ koji su redovni na Poljudu i sve.

Eto, ne mogu tocno skuziti u cemu je tu caka, ali dobar dodatak za socioloski eksperiment.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet