• Jos-Optimus
    12.9k
    Njegov pad mi je uzasno tesko pao, ono proljece i playoff LP...pfff, ja sam bio uvjeren da ce frajer konkurirati za jedinicu repke i onda kaos...problemi s leđima, greške, totalni kolaps. Nitko sretniji od svih nas da frajer uskrsne, čak i vjerujem da može - ali u nekom novom okruženju
  • San Lorenzo
    23.8k
    Nevistić je isti ešalon igrača kao Pero Bočkaj, Jurić, Štefulj, Čabraja i takvi, na osnovu par utakmica, preplaćeni hnl igrači, a kao i gore navedeni, trebao je odavno biti transferiran u Mađarsku, Bosnu i biti zaboravljen...kako je on preživio sve čistke je i dalje misterij.
  • Jurki
    27.6k
    pa on i je dosel s tim ešalonom igraca.
    Prijelazni rok u kojem su dosli Nevistic, Bulat, Čabraja, Špikic, Karacic. Osim Ristovskog.. jebena Grčka tragedija na koju smo spičkali 10 milijuna eura.
  • t1980
    4
    pokazao je da moze (proljece koje nam je donjelo naslov), psihicki nije potonuo zadnjih godinu i pol gdje je zavrsio kao 3. golman, otvorila mu se sada prilika, valjda je zaljecio ledja, livakovicu ce se ovaj cirkus s posudbama i transferima obiti o glavu, kotarski je ozljeden i logicno je da jedinica kluba koji igra Ligu prvaka bude pozvana u repku
  • Pacho
    20.1k

Mozda je dobio drzavljanstvo neke otocne porezne oaze
  • mosad
    2.9k
    Madagaskara
  • Jurki
    27.6k
    logicno je da jedinica kluba koji igra Ligu prvaka bude pozvana u repkut1980

Znam da je naziv teme "nepopularna misljenja" ali rista oci su mi prokrvarile nakon kaj sam ovo procital.
  • San Lorenzo
    23.8k
    Ne vidim nikakvu razliku između facebook 'tetaka' koji cmolje zašto Mudražija ne igra i Zona 'tetaka' koji nakon svakog njegovog nastupa pohitaju napisat da Mudražija nije igrač za Dinamo, bez obzira kako taj nastup izgledao.
    Lik nije za prvih 11, ali je za prvih 25 igrača Dinama.
  • vjeko1701
    28.3k
    Zona tetcima Mudražija nije izgovor za retardirane teorije rušenja Dinama.
  • San Lorenzo
    23.8k
    Pa upravo o tome i pričam, lika se počelo gledat kroz prizmu teorija, jedni vide jedno, drugi reagiraju na to i trude se degradirati ga...čisto nogometno, lik ima mjesta ovdje, ta njegova fan baza mu je donijela neusporedivo više štete nego koristi.
  • vjeko1701
    28.3k
    Ja sam to već odavno napisao. Ja ne znam navijača Dinama kome ne bi bilo drago da igrač koji dolazi na tribinu, koji slavi na trgu, koji je baš rođeni Dinamovac ima bilo kakvu ulogu u ekipi. To bi bilo neprirodno.
  • vlatkomarkovic
    3.9k

Možete dodati i Jakira u ovo, meni je vise pun kurac, stvara se stalno neki vrtlog, ako volis ovog, a ja ga ne volim, a ti voliš isto sto i ovi ti guraš ovo, ja guram ovo…. Jebote led…. Nemres reci Jakir radi fenomenalan posao u Hullu, svaka čast, jebiga u Dinamu je imao sjajne trenutke i ne tako sjajne, sva sreća dalje u karijeri bez daljnje rasprave. Nemres reci drago mi je da Mudrazija kao nas dečko je jučer zabio gol i nadam se da će svojim radom dokazati da mu je mjesto u Dinamu u nekoj ulozi…. Bez tetak sa zone. Nemres napisati Mudri mi nije razina za Dinamo trebali bi ga unovčiti, bez nekakvih dodatnih hipoteza. Ja sam se maknuo jučer iz komentiranja utakmice čim je ušao, a ne zato jer ga volim ili ne volim, nego jer sam znao da prestaje rasprava o utakmici i kreće rasprava o Mudrom…..

Dodatan edit:
    I umjesto nekog zaključka, koje sam ja donio osobno to da nam je teren krumpirište i opasan, da je velika razlika u kvaliteti između startnih i zamijenskih bekova. Da nam ipak igra toliko, bar u HNLu, ne ovisi o Stojketu. Da imamo sigurno sa startnih 11 uz nekoliko rotacija imamo toliku kvalitetu da nam jedan Varaždin koji je btw u top formi, možda najboljoj ili oni ili Osijek, ne može ništa i da možemo mirno spavati, neeeeee idemo o Mudrom….
  • vjeko1701
    28.3k
    Di god imaš ekstrem koji vuče jednu stranu neizbježno se formira ekstrem koji vuče drugu. To je ljudska narav.
  • vlatkomarkovic
    3.9k

Ali strašno, fkt strašno…. Kažem evo editirao sam dodatno nešto o čemu bi se trebalo raspravljati i sto bi bilo normalno nakon ovakve utakmice…. Ali neeeeeeeee
  • Frizura Robija M
    864
    Zbilja neobično za svijet u kojem trenutno živimo. Sve je manje kritičkog razmišljanja, objektivnog sagledavanja i razumne rasprave, samo nekakvo ratoborno zauzimanje strana i sumanuto plitko dokazivanje čija je istina pravija. Jer iz nekog razloga se ne može (ne želi?) prihvatiti da istovremeno dvije stvari mogu biti točne.

Edit: osim ako se frizura dovede u pitanje. Tu ne prihvaćam da postoji bolja.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet