• DrRatoljub
    1.3k
    Veća euforija kad je zabio nego kad smo okrenuli.
    Bravo Mudri.
  • rokikaciga
    17.3k
    Prosle godine je bilo upitno zalaganje i srcanost, ove godine mu se to stvarno ne moze zamjeriti

Kao 22+ igrac u ekipi je cisto oke za HNL i kup da odmori prvotimce
  • Fatos Beqiraj
    3.1k
    Nadam se da cemo na valu ove 3 4 utk uspit ga prodat do kraja roka
  • mlkaskic
    422
    Sad da još on zabije u Norveškoj za prolazak :yikes:
  • Makedonion
    299
    Kakvo proigravanje za Orsica na centru i onda jos u istoj akciju gol. Bravo Mudri, bas sam sretan zbog tebe
  • pjetlić
    467

Definitivno.
    Ne znam zasto, al najezio sam se kad je zabio.
  • Bicikl Arbera Hoxhe
    532
    Ovo je drugačiji Mudri s drugačijim pristupom, izgleda da se krenuo vodit Kačavendinim primjerom borbe za poziciju i ne odustajanja. Pa zašto ne, za HNL rotaciju pa i start može biti itekako koristan. Daleko je on od lopate, a predmet sprdnje je postao zbog onih koji najmanje kuže nogomet, a najglasniji su, a ne svojom krivicom. Navijam za njega da postane ozbiljnija opcija od trenutne i još podigne svoj status u ekipi.
  • Georginho
    787
    Sad da još on zabije u Norveškoj za prolazakmlkaskic

Nadam se da neće ulaziti u Norveškoj.

Većinu vremena na terenu zuji ko bandar. Ne može mu se spočitati zalaganje i srčanost, ali većinu vremena je to bez smisla i cilja.

A za gol mu čestitam i drago mi je. Nek mu se ostvario san, vjerujem da mu to iznimno puno znači, kao što bi i svakom dinamovcu.
  • Fatos Beqiraj
    3.1k
    Ne vidim svrhu njega u kadru, kad se rus i nsoki spreme i vjerovatno dodje jos jedan vezni. Opet ga nece bit nigdje, najbolje se snalazi na poziciji stojkovica koji je nedodirljiv. Nije ni mlad ni ti ista da se drzi radi toga
  • Orc123
    16.7k
    Mozda se nađe netko da ga kupi do kraja roka...
  • tp1997
    3.1k
    Nakon ovog gola, aktivira se prosječni Mudražija facebook tetak za 3, 2, 1...
  • miro
    9.6k
    Ali ja fakat ne kuzim zakaj se oko njega stvaraju dva tabora, jedni ga dizu u nebesa drugi ga bespotrebno omalovazavaju. Danas je bio dobar, ako se uigra s ekipom, on nam može jako dobro koristiti u HNLu. Neki 20-25. igrac u ekipi, zasto ne?
  • Mr Anderson
    21.5k
    Ja ni danas nisam vidio ništa posebno, gol je jedva ušlo, loše je pucao ali je Silić malo pomogao.
  • Jurki
    27.6k
    on nam može jako dobro koristiti u HNLu. Neki 20-25. igrac u ekipi, zasto ne?miro

Sve to lijepo divno krasno, samo u slucaju, da mi nismo klub kojem je bitan rezultat, da nismo klub kojem se sere i kipa po drustvenim mrezama, da škartamo svoje domace juniore... samo nekolicinu.. Pavic, Vrbancic ove sezone.. za prijasnje pitaj chatgpt.

Dal 18-19-20 godisnjeg igraca iz juniora/dvojke ili 29 godisnjaka koji se kolopletom multimutavih okolnostima nasel u Dinamu.. daj da gledam kak grijese ... Šunta, Bozhkov ili neki treci veznjak iz juniora..
    Ovaj ak ima 29 god, tesko da more napredovati igracki (jebo takvu rotaciju) prodat ga mores uz fanfare jer si se rijesil njegove place.

Mudri, no hard feelings..klub je ipak ispred svih nas.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet