• Georginho
    808
    Znači po tebi HNL ima 7 klubova za gornji dom, i 3 kluba za donji dom? Ajde dobro...prefontaine

Ne, nego nisam pod donji dom mislio na donju polovicu, nego na fenjeraše
  • Dudu9
    2k
    Mislim da bilo koji junior moze odigrat tako utakmice
  • Kujtim Shalla
    11.3k
    Zaradit ćemo mi i pare na njemu , od kako je Zvone u klubu mi unovcimo sve ,a prije smo se kupali nogama u guzicu kad si takvi klub nađu odu besplatno još ponesu nekoliko plaća za raskid sa sobom
  • Diavollo094
    235
    Ajde ti lagano u B momčad
  • Goncalo Santos
    4.5k
    Mikic je sad vec mogao biti na 3 utakmice ove sezone. Ne moze me nitko uvjeriti da je Tabinas i blizu kvaliteta Mikica koji se s lakocom nosio protiv rebica. Jos manje me se moze uvjeriti da se cini usluga Mikicu sto ce igrati drugu ligu.

Nema to veze s tim sto bi se trebalo gurati mlade, Tabinas je los i nije za ovu razinu, Mikic je bolji. Pa Tabinasa je Ticinovic izbacio iz prvih 11.

Da ne znam kakve aerobne fizicke kapacitete ima, defanzivna inteligencija uzasna, al prema naprijed isto ne doprinosi.
  • rokikaciga
    17.4k
    Uvjeren sam u svoju forumsku diplomu da bi Mikic sada bio na visoj razini od Valincica da ga se istrpilo prosle godine (kada uopce nije tako lose igrao)
  • Dudu
    3.4k
    Nije on ni za B momčad, al bar idol kolegama Woltovcima, da neki mogu i bolje.
  • Kruno
    1.6k
    Šta je struka vidjela u njemu
  • Pacho
    20.1k
    Moneyball potez, ali ocito ne ide. Srecom, radi se o minimalnom trosku tako da je steta neznatna. Vrijeme je za Mikica.
  • Yovitssa
    1k
    Ajde drago mi je da nisam jedini. Fakat ne znam zakaj smo ga dovodili i još manje zakaj igra ispred Mikića...

Bio sam zimus na u19 Hrvatska-Norveška (Zebić assist za gol, smrzo sam se ko p...a :snicker: ). Mikić ih je školovao po desnom beku, izgledao je kao prime Cafu. Kasnije je i na euru pokazao kakav je igrač I onda pored takvog "projekta kluba" igra Bismarck... Stvarno svašta.
  • Masto
    2.1k
    Treba mu utakmica sigurno, al nek igra u dinamu 2, mikic mi je ostavio bolji dojam
  • Str1nger Bell
    3.8k
    Sve bi razumio da ima 19,20 godina, ali sa 24 nema kaj radit u rosteru.
  • Nine9
    337
    Na trenutke djeluje ko da ni njemu samom nije jasno kaj radi u Dinamu. Ima nekih dobrih karakteristika ali postavljanje i kretnje ko da gledaš amatera.
    Teško je shvatit kako je uletio u hijerarhiji ispred Mikića.
  • CastAway1986
    6.3k
    Sramotno da ovaj igra ispred Mikica ,bas sramotno!!
  • Yovitssa
    1k

Ma ne znam baš.... Moneyball potez je kad dovedeš lika iz treće lige koji je zabio 30 golova ili teenagera iz niže lige koji igra seniorski nogomet prije punoljetnosti, a ne lika koji je treća opcija za desnog beka u jebenom Vukovaru i ima 24 godine... Prije da je to neki Capellas deal iz vremena dok je vodio Filipince...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.