• Mr Anderson
    21.5k
    Umjesto obične od srca čestitke bivšem treneru, uvijek se nađe neki klaun koji to koristi da bi popljuvao sadašnjeg trenera i predsjednika. Pogledajte samo komentare ispod članka o Hullu na Indexu.
  • CerealKiller
    721
    Očekivano ali zašto pobogu čitaš komentare na indexu?
  • vlatkomarkovic
    3.9k

:cheer: :cheer: :cheer:

Ovo je nešto najpametnije napisano dugo vremena…..
  • austrijanac
    13.2k

Javi se da platim pivu danas…
    Svaka cast stari!
  • Mr Anderson
    21.5k
    Dosadno mi pa sam na poluvremenu malo pogledao, često to radim i opet, nisu me razočarali, "Bottom". Svuda ima idiota, ali Index prednjači, ekipa koja tamo komentira bi bila savršena za nekakvu znanstvenu analizu.
  • fakin
    5.9k
    šta reći za Profu? Svaka čast majstore, kako god završi ova utakmica i sezona čovjek je pokazao da je genijalac, nogometni znalac i trenerčina. Čestitam Profa!
  • Krizy
    75.2k
    A opet svaka mu čast kako je opleo hajduka dvaput u splitu to Kovačević nikad nebi moga.criticus

Kovačević s Dinamom protiv Hajduka
    3-1-0 8:2 i svaki put napadački nogomet

Jakirović s Dinamom protiv Hajduka
    2-1-2 2:2 i pristup kao da s Goricom igra protiv Hajduka

Ali za mene niti jedan niti drugi nisu treneri kakve želim u Dinamu jer su jako loši u europskim utakmicama.
  • hardek
    12.2k
    Jakir je obrnuti Garcia. Čovjek zvan adaptacija, odustati će od svih svojih postulata dok si rekao keks ako nema igrače ili uvjete za to
  • Jurki
    27.5k
    Nismo mi otjerali Sir Alex Fergusona u primeu.. vec trenera kojeg je sprasila Sparta Prag 4:1, Ballkani 2:0, Paok 5:1, Viktoria Plzen 2 puta... trener koji se cupal u sudackoj nadoknadi protiv Lokse, pa nas ta ista Loksa sprasila doma 0:3, protiv Rudesa je trazio na Maksimiru da svira sudac kraj itd... ali isto tak trenera koji nam je donesel duplu krunu i ligu prvaka.

Dal ima znanje? Da. Dal smo ga otjerali kad je trebalo? Jesmo.
    Dal bi ga htio opet na klupi? Nebi.

Nek mu je sretno u Premiershipu.
  • don
    21k
    zar nije Boban izjavia da bi on ostavia Jakirovića?
  • Zagi
    18.8k
    Tjedna rasprava "Jakir, heroj ili zločinac" sada i u novoj sezoni.
  • Common Sense
    1.5k
    Pregazit će profa Jakir Britaniju ko plitak potok. Samo je jedna Premijer liga, a nju je profa još davno osvojio.
  • Progressive overload
    486
    Zašto ga ne bi ponovno imao na klupi? Za te neke rezultate je imao i opravdanja. Da se razumijemo i ja sam sam bio za njegovu smjenu ali sam isto tako i za neki povratak. Vjerujem da bi odradio puno bolje kad bi imao pravog SD iza sebe a ne Marića.
  • Droljo
    31.2k
    Sljedeću utakmicu hendikep protiv hulla gdje god da igraju.
    Provjerio sad, igraju kup kod stokea pa gostuju kod coventria.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.