• Mr Anderson
    21.5k
    Umjesto obične od srca čestitke bivšem treneru, uvijek se nađe neki klaun koji to koristi da bi popljuvao sadašnjeg trenera i predsjednika. Pogledajte samo komentare ispod članka o Hullu na Indexu.
  • CerealKiller
    720
    Očekivano ali zašto pobogu čitaš komentare na indexu?
  • vlatkomarkovic
    3.9k

:cheer: :cheer: :cheer:

Ovo je nešto najpametnije napisano dugo vremena…..
  • austrijanac
    13.2k

Javi se da platim pivu danas…
    Svaka cast stari!
  • Mr Anderson
    21.5k
    Dosadno mi pa sam na poluvremenu malo pogledao, često to radim i opet, nisu me razočarali, "Bottom". Svuda ima idiota, ali Index prednjači, ekipa koja tamo komentira bi bila savršena za nekakvu znanstvenu analizu.
  • fakin
    5.9k
    šta reći za Profu? Svaka čast majstore, kako god završi ova utakmica i sezona čovjek je pokazao da je genijalac, nogometni znalac i trenerčina. Čestitam Profa!
  • Krizy
    75.2k
    A opet svaka mu čast kako je opleo hajduka dvaput u splitu to Kovačević nikad nebi moga.criticus

Kovačević s Dinamom protiv Hajduka
    3-1-0 8:2 i svaki put napadački nogomet

Jakirović s Dinamom protiv Hajduka
    2-1-2 2:2 i pristup kao da s Goricom igra protiv Hajduka

Ali za mene niti jedan niti drugi nisu treneri kakve želim u Dinamu jer su jako loši u europskim utakmicama.
  • hardek
    12.2k
    Jakir je obrnuti Garcia. Čovjek zvan adaptacija, odustati će od svih svojih postulata dok si rekao keks ako nema igrače ili uvjete za to
  • Jurki
    27.5k
    Nismo mi otjerali Sir Alex Fergusona u primeu.. vec trenera kojeg je sprasila Sparta Prag 4:1, Ballkani 2:0, Paok 5:1, Viktoria Plzen 2 puta... trener koji se cupal u sudackoj nadoknadi protiv Lokse, pa nas ta ista Loksa sprasila doma 0:3, protiv Rudesa je trazio na Maksimiru da svira sudac kraj itd... ali isto tak trenera koji nam je donesel duplu krunu i ligu prvaka.

Dal ima znanje? Da. Dal smo ga otjerali kad je trebalo? Jesmo.
    Dal bi ga htio opet na klupi? Nebi.

Nek mu je sretno u Premiershipu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.