• rioda
    18k
    Baš me zanima u kojem će klubu završiti na posudbi, točnije kojem klubu će ta jednogodišnja posudba imati smisla, bez da dugoročno riješe pitanje golmana.
  • badjibadara
    10.5k
    Slab sam na Livija, i uzeo bih ga na tjedan dana da može, a za godinu da ne pričam.
  • SAS1987
    20.5k
    Zlocinac a ne heroj :lol:
  • modri-kibic
    2k

Hvala mu na tome, ali da smo samo zbog njega osvojili prvenstvo i kup to nismo. Trebao nam je da što mirnije to ostvarimo i tu smo ga "iskoristili". Ali sada kada ga Dinamo više treba nego tada da si osigura LP i lijepu financijsku injekciju, on čeka ponudu iz lige 5. A ako ne dođe do kraja prijelaznog roka, dobar je i Dinamo.

Hvala Livi na svemu, ali molim te nemoj više davati lažne nade nama navijačima kojima je ovaj klub sve na svijetu. Srećom na čelu kluba je čovjek koji će to spriječiti.
  • modri-kibic
    2k
    Ali ocito Boban zeli TRAJNO rjesenje, a ne da za godinu dana opet iste muke prolazimo.Jurki

Mislim da to svi želimo, a ne samo Boban.
  • Jurki
    27.5k
    naravno. I kak se u tu matematiku onda uklapa "Livi - on loan 1 year"?
  • Benedikt
    317
    Šteta za Livija, ali zove Barca. Njima drugi golman u pravilu brani kup, a i nije daleko za izboriti se za jedinicu. Šansa za osvojiti LP. Što se tiče Bare, već sam napisao da ga želim što manje u Dinamu. Samo pizdarije s njegovim igračima, Belinho, Varela, pa Brekalo, sad Livi. Kakva je situacija s Frukom? Njega je navodno tražio Arsenal na dan kad je objavljeno da ga preuzima Barina agencija.
  • Jos-Optimus
    12.8k
    Mislim, ja citam pojasnjenje u SN i nista mi nije jasno. Nismo pregovarali s Fenerom jer nismo imali s kim pregovarati pa ga je kupila Barca, wtf?
  • modri-kibic
    2k
    I kak se u tu matematiku onda uklapa "Livi - on loan 1 year"?Jurki

-1m eura u budžetu za plaću. Imaš 4 golmana na plaći, nećeš prodavati nekog od ove dvojice Filipović -Nevistić. Jer kada istekne posudba si na jednom golmanu.
  • hanibal
    171
    Samo pizdarije s njegovim igračima, Belinho, Varela, pa Brekalo, sad LiviBenedikt

100 % se slažem u zadnjih 3 godine sa Barom samo problemi, a kvaliteta njegovih igrača Tueto i raniji su odreda su ispali promašaji.....definitivno je ovo početak kraja Bare sa Dinamom, jer nakon ovakve karafeke i držanja Dinama na kvačilu Bara si je sam potpisao sudbinu kako sa Dinamom tako i sa ostalim klubovima
  • CastAway1986
    6.2k
    Jedva cekam da stvarna istina izađe u javnost ,a ako je ovo što pišu da je Boban htio posudbu na dvije godine a Barca to odbila onda cemu pljuvanje Livakovica ??
  • Jurki
    27.5k
    s tim da Filipovica mozes dati za nekih 100 -200 keka jer mu ugovor istice za 9 mjeseci ak i to uspijes.
    Nevistica mores ftopiti za milju i ostajes na Zagiju.

Makar moja zelja bi bila da ove prodamo i dopeljamo 2 golmana.. npr Kahlinu kao backup golmana i dugorocno rjesenje za "jedinicu"
  • antecacic
    400
    Ova situacija je meni osobno ispala skroz neozbiljna. Boban je htio dvije godine da zaštiti klub i naše interese, ali i opciju da Barcelona plaća enormno veći dio ugovora, što su oni jasno i odbili. Sve u redu ako se željela takva kvaliteta kao Livaković, ali sad smo se doveli u situaciju da pred svršen čin nemamo vratara dostojnog ni Europa Lige, a kamo li Lige Prvaka. Do sad se predsjednik pokazao kao kurčevit pregovarač kad nešto želi, ovdje to nije bio slučaj.

Valjda bi realno trebalo imati dvije ili tri opcije, ako se prva vaga a nije ni blizu izgledna. Nevistić je bio i okej u prvoj utakmici, ništa on tu nije kriv, ali znamo svi da se na njega dugoročno osloniti ne možemo.

Ionako nam je skučena rotacija na svim pozicijama, nisam očekivao da ćemo i na golmanskoj biti tako nespremni. Kvantitativno i na papiru spremni doduše, kvalitativno, to procijenite sami.
  • deda
    47.7k
    Previše se bavite moraliziranjem i komentiranjem karaktera pojedinaca. Emocije su bitne, ali nogomet je ipak posao.
  • pešća
    1.9k
    Pa ono što je Barcelona ponudila Feneru realno i Dinamo može priuštit. Livaković je odabrao Barcelonu a ne Dinamo. Ak se njemu tam grije klupa sve 5, ali sad svu krivnu svalit na naše jer imaju neke principe je bezveze.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.