• joesimunic
    403
    Kako sad zona Chivas mora gorit hahaha
  • Fan
    2.6k
    Ja bih se složio da je odličan deal jer sve što je Fan napisao je u zarez točno, ali da je isto tako i ekstremno ponižavajuće, to isto tako je.

Ako se nađe bolji ili jednako dobar golman, super, volio bih da se na to fokusiramo, ali ne znam, meni kao navijaču koji se vodim emocijom bi baš bilo gadljivo da ga se dovede na posudbu, to nema veze s razumom, ali opet nekako gledam da smo veći klub od toga da se tako unižavamo
    Paggini

Rekla kazala ponovno, malo mi priča ne drži vodu, al eto, raspisali su se pa postoji šansa da Bobanu ne bi bilo mrsko sve to ako ga je htio na 2 godine posudbe.
    E sad, zašto su 2g posudbe ključne u pregovorima, nemam pojma, malo debilno jer zapravo svejedno nećeš zaradit na njemu i opet moraš tražit alternativu, bilo za godinu ili dvije, ali svakako zanimljivo.
  • gledatelj
    1.4k
    Ni meni baš nije jasno zašto nismo uzeli na godinu dana. Kako god planiraju da ide na posudbu, mogli smo bit mirni god dana
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.