Blueshadow86
Pacho
Niko1986
Paggini
austrijanac
crophantom
Paggini
Ma neee, mi nismo htjeli dat turcima 2M i dost dobru placu. — austrijanac
Kaktus Car
Ljubo
Uvjeren sam da je ovo i plan. Nisu bas debili ljudi koji vode klub. Na kraju ispada da se nismo mogli dogovoriti ni oko plaće za Livakovica. Vjerujem da bi i ovu posudbu pokrili dobar dio plaće koji nebi bio tako mali. On da je htio mogao je u Dinamo. Beljo je skoro dva mjeseca odbijao sve druge ponude i tako natjerao Augsburg da ga proda nama iako ga nisu htjeli nikome prodati. Livakovic da je inzistirao na isti taj način kada je dolazio na posudbu nebi mi imali uopće tolikih problema sa Turcima oko otkupa ugovora. Realno Barca je dala novce koje smo i mi mogli dati. Očito se nešto pitalo i koliki ugovor bi igrac želio, a to platiti nismo mogli.Jedinu bolju opciju vidim u tome da mi sad odmah trajno dovedemo golmana jednake ili bolje klase, a za to moramo ući u LP i sigurno odriješit kesu — Fan
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.