• zmujcinslbrod
    321
    morat ćemo napraviti B + momčad da svi mogu igrat.
  • Keyser Soze
    20.7k
    Uopće nije problem u odšteti nego u Livakovićevim potraživanjima. Jebiga, ne možeš ti imat 1.5m, a Beljo 750k
  • austrijanac
    13.2k

Isto kao i ovih 2m gdje ce ljudi nasjest da mi to nismo htjeli dat.

Bar sad svi znaju u kom je problem.

Edit:naivno
  • Paggini
    96.3k
    Mislim da je Fabrizio Romano samo zapravo presing na upravu Dinama da ubrza pregovore s osmanlijama
  • modri-kibic
    2k

Već vidim tetke sa FB, Balkan dede i ostale dušebrižnike.
  • Peškaman
    9.5k
    Ovo baš postaje teška sapunica,'ko koga ovdje jebe i čiji je mali Santiago sin?

Livaković želi samo u Dinamo,sve dogovoreno oko plaće.
    Problem u Turcima jer traže previše pa ga prodaju Barceloni za 2+2mil€.
    Prodat će ga Barci pa će ga Barca posuditi nama na godinu dana.
    Dinamu ne odgovara posudba na godinu dana već želi na dvije.
    Na kraju Dinamo želi meksičkog reprezentativca koji vrijedi 8mil€ nakon što smo pokušali dovesti Kotarskog koji vrijedi 5mil€.

Da nas Livakovič nije možda iskoristio za SP i pustio preko medija patetiku da želi samo Dinamo?
  • Niko1986
    8.6k
    Ne znamo što je bilo. Možda je stvarno dodatan problem bio to što ga zove Barcelona. Možemo svi pričati o ljubavi prema Dinamu, ali mislim da nema puno ljudi koji bi odbili Barcu.
  • puxigadjurdja
    3.2k
    I NA STRANI I KOD KUĆE LIVI TRAŽI NEMOGUĆE (UVJETE)
  • Kaktus Car
    1.1k
    Nema nigdje još ništa službeno, ali možemo se nadati da je stvarno i ta sapunica konačno gotova i da se onda u klubu mogu u miru okrenuti drugim opcijama. Ako je Kotarski zdrav, možda bi Kopenhagen ipak bio spreman malo smanjiti svoja očekivanja.
  • Efes Pilsen
    16.7k
    Recaro je jednako udoban u Istanbulu, Gironi i Barceloni. Jedino ako racuna na mala vrata uzet LP... Al dobro, njegov izbor. Na patetiku ionako ne padam
  • Wallace99
    97
    U svakom slučaju, onog Baru treba držat što dalje od kluba.
  • 433
    8
    Jedva čekam članski dan da čujemo iz prve ruke ovu sagu sa Livijem, ako smo ga označili kao glavnu metu ovog ljeta zar je puno 2+2m? Mislim da manju cijenu nisu mogli ni očekivati. Previše mi je nelogičnosti u cijeloj priči. No kako god, bar se možemo potpuno okrenuti drugim opcijama
  • Fatos Beqiraj
    3.1k
    Ajde neka se i ova sapunica zavrsila, neka ga u barceloni zasluzio je. Mi cemo nac nekog drugog
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.