• Wallace99
    98
    Znači, kifla. I kaj ćemo sad? Koja je opcija C?
  • Bernard
    1.4k
    Tražimo nove Nsokije Fuzye i Ultre

Darlvin Yeboah, 19, napadač, Bechem United

Već preko 40 nastupa i 10 golova u ganskoj prvoj ligi, a ima i Ganu U20. Znači klinac već dvije godine igra protiv seniora, nije samo akademski projekt.

Ugovor mu se vodio do 19.8.2026., pa treba potvrditi je li stvarno sada slobodan. Ako jest, ovo mi je možda najzanimljiviji profil jer nema odštete, ima seniorsku podlogu i još uvijek je jako mlad.

Malachi Sharpe, 20, krilo, Manchester United

Prošao Unitedovu akademiju, imao 4 gola u 13 utakmica za U18 pa još 4 u 13 nastupa Premier League 2. Igrao za Škotsku U19 i zabijao u kvalifikacijama za Euro.

United ga je ovog ljeta pustio nakon isteka ugovora.

Will Lannin-Sweet, 19, ljevonogi stoper/lijevi bek, Arsenal

U Arsenalu od osme godine, prošlog ljeta dobio profesionalni ugovor. Igrao Premier League 2, Wales U19, pa ga je Arsenal poslao među seniore u Dagenham.

Tamo je ostavio dobar dojam, posudba mu je produžena, a trener mu je posebno hvalio mirnoću na lopti i lijevu nogu. Arsenal ga je sada pustio.

Ljevonogi stoper od 19 godina, bez odštete, prošao Arsenal i već okusio seniorski nogomet. Za B momčad mi to izgleda dosta zanimljivo.

Daniel Costa, 18, desni bek, Sporting B

Sporting ga ima od klinca i već sa 16 godina dobio je profesionalni ugovor. Portugal U19, na Euru U19 šest utakmica i preko 500 minuta.

Već je priključen Sportingu B u portugalskoj drugoj ligi, ali trenutno nema čist put prema prvoj momčadi. Ugovor mu se vodi do ljeta 2027.

On nije besplatan kao ova trojica, ali ako Sporting ne računa ozbiljno na njega i pristane na malu odštetu bilo bi ok provjeriti.

ak neko ima graf neka ubaci.
  • M94
    2.8k
    Sta nemamo platit 4 milje?
    A Liviju se da bit rezerva?

Aj dobro

I toliko o "samo zelim u Dinamo".
  • ElDorado
    13.5k
    nema šanse da će Boban pristati na to
  • criticus
    9.2k
    Pa iz tog mogu zakljucit samo da Turci nisu. Sve ostale uključene opcije mogu bit.
  • Pacho
    20k
    Ali ali... pokazivao je sinu sjever
  • austrijanac
    13.2k
    Sam nenasjedajte na price da mu je bilo ponudeno 750k.
  • OsamŠest
    8.1k
    Nek Olmo napravi neku pizdariju sa Livijem, pa da mu odmah papire daju.

Šalu na stranu, gledat dugoročno rješenje, pa makar se ne zvao Dominik Livaković.

Siguran sam da klub ima ozbiljnu opciju.
  • Kruno
    1.6k
    Idemo se okrenuti drugom golmanu a Livi neka grije klupu.Semper je nas domaci decko i treba ga dovesti.
  • Masto
    2.1k
    Nek dovedu koga god oce, nama je golman trebao za thun vec, sad mogu i ovu dvojicu ostavit pa sta bude
  • badjibadara
    10.5k
    Čisto da znam planirat pauzu na posluhardek

Here we go :cool:
  • ElDorado
    13.5k
    Samo što je Livakovic zadnji golman na svijetu koji može branit u Barci. Tu mora čitat igru, anticipirat kontre i igrat nogom. Ok ako to može.
  • Wallace99
    98
    Možda da dovedemo dobrog trenera golmana, pa otključa ova dva dragulja s klupe.
  • bbb medimurje
    5.2k
    2 miljuna eura nismo mogli platiti? Kaj?
    Nije receno na clanskom danu da se cuva lova za livija
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.