• Crni86
    25.1k
    ozbiljno? Bolje da ih nisam vidio onda
  • NORTE
    27.8k
    osim ovih Maltežana i Hamarbya koji je imao crveni nisu nikoga dobili ove godine — crophantom

Imaju ta tri poraza 2:1 u prvenstvu, od toga dva na gostovanjima, istovremeno igrajući Europu.

Prije par mjeseci su imali samo bod manje od Gornika koji je izborio kvalifikacije Lige prvaka i Jagiellonie koja je išla u kvalifikacije EL.

Doma bi trebali bit favoriti, a vidjet ćemo stanje na terenu.
    Ako se Hajdug ne nastavi krumpirat s prečkama i stativama kao protiv Žiline i Rakowa, ovaj put će imat više problema.
  • vjeko1701
    30.2k
    Ovakav ždrijeb im se teško može ponoviti. — db-izbjeglica

To se priča ne znam koji put zaredom. Izuzev sezone sa Guimaraesom i Villarrealom i sezone sa PAOKom kada su izgledali najozbiljnije, njima se u zadnjih 5 sezona 3 puta otvorio ždrijeb kao nenositeljima. Znači 3 od 5 sezona kao nenositelj moraš izbacivati klubove kao Tirana, Ružomberok, Noah, Žalgiris, Rakow.
  • gaTeDZG
    3k
    E, je*e bi me se za koeficijent, nikad uz orjunu! 74VEpc.jpg
  • Thor
    4.5k
    Novinari su ga pitali o atmosferi na Poljudu. Emreli je odgovorio: "Ovdje je uvijek dobra atmosfera, ali ja sam Bad Blue Boys."... :snicker:
  • db-izbjeglica
    22.5k
    pa u zadnjih par sezona da su došli do PO KL-a bi igrali protiv Noah-a i Jaggelionie.. a oni onda ispadaju kolo prije od nekih amatera.. njima se ždrijeb otvara godinama — Ludovic IX

Al oni su ove sezone imali popravni, već su jednom ispali...i ooet dobili valjda najlakše moguće protivnike.
  • NKDZ86
    10.1k
    di ima za nabavit ovu majicu, inbox moze
  • Jurki
    27.9k
    Novinari su ga pitali o atmosferi na Poljudu. Emreli je odgovorio: "Ovdje je uvijek dobra atmosfera — Thor

Tko o cemu.. nasi novinari o atmosferi na čučavcu.. i to je sportsko novinarstvo.. :vomit:
  • InteraGal MGC
    143
    Ali kako Silić prima golove ove sezone, i to su sve lopte koje idu u njega i vrlo blizu njega.
    Nejasno mi je da i njihovi i naši kažu bolje 2:2 nego 2:1, te izjave nemaju veze s mozgom.
  • Paggini
    101k
    Nejasno mi je da i njihovi i naši kažu bolje 2:2 nego 2:1, te izjave nemaju veze s mozgom. — InteraGal MGC

Još bi bolje bilo da su izgubili 2:3, e tek onda bi morali napadati i onda bi sigurno prošli dalje, X im je dobar jer još uvijek moraju napadati, ali da su pobijedili to bi bio užas za njih

tovarsko stanje uma
  • InteraGal MGC
    143
    Proć će kao protiv Pafosa, koji je blago rečeno loš ove sezone, ali oni u gostima nemaju ama baš ništa, nit igru nit rezultat
  • plavi72
    2.9k

Pudar da ,realan,a ovaj ne baš što i samom izjavom potvrđuje,ali dijelom si u pravu kad slušaš Baliće,Vejiće,Tenžere...(osobno ih ne slušam i ne gledam Hajduk izuzev kad igra s nama).
    Ali uvjeren sam da im pogodovanje pri suđenju dobro popušta,ali sačekajmu nedjelju tekmu Hajduk-Osijek puno toga će reći...
  • Zg123
    4.8k
    Jbt i Nemreli progovorio hrvatski prije Garcije
  • Profesor Baltazar
    275
    Čitam da Rakow nema prvenstveno kolo nego se tjedan dana može spremat za uzvrat. Tovarima dolaze šarani u nedjelju u prvenstvenom kolu.
    Koliko su energije uložili da se ukinu odgode utakmice u Europi u kvalifikacijama i ovi idioti iz HNSa su im i to omogućili.
    Sad bi im jako dobro došlo da imaju odgođeno kolo i da se mogu fokusirat na uzvrat. Ne kažem da bi im to omogućilo prolazak, ali bi im pomoglo.
    Nevjerojatno kako im se svi ti pritisci i odluke koje su forsirali prema HNSu obijaju u glavu, ali i samom HNSu.
  • hardek
    13.6k
    I Viking je odgodio svoje kolo u ligi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.