• sammir
    51
    Mahir uno di noi :strong:

Meni je on bas priraso srcu od silnih stranaca u Dinamu, imam dojam da je mogao bit razina Bakrara da nije bilo ozljeda ili da nije kurcobolja u nekim trenucima bila prisutna…
  • Orc123
    16.7k
    ove godine ih sere apsolutno sve....
  • rioda
    18k
    To desno krilo Rakowa je najlošiji igrač na terenu, imqo je dva centaršuta u bunar i ovaj promašaj
  • Hnlovac
    7.6k
    Jebem ti kafiće na Zapadu grada gdje 80% ljudi navija za Hajduk

Dižem se na gol makar bio jedini
  • NORTE
    26.6k
    desno krilo Rakowa je najlošiji igrač na terenu, imqo je dva centaršuta u bunar i ovaj promašajrioda

I takav njima pogodi stativu.
  • Orc123
    16.7k
    Ja bi sumirao ovako Hajduk....Garsija uopce to lose nije poslozio ali nema igrace kojo bi to igrali i odradili na terenu....Hajduk izgleda dobro ali nema kvalitete...tesko mi objasniti to ali ja vam kazem ako nekim slucajem ode Garsija oni bi se raspali ko kula od karata jer tu nema kvalitete. Ovdje se vidi apsolutno Garsijin rukopis i igra ima smisla ali nema on to s cim pretvoriti u djelo.....
  • Ijayi Atiemwen
    6.3k
    Najjaci je, ajde kaj navija protiv tovara i Rijeke, ali i VarazdinaKtcGoat

Pretpostavljam da mu je najdraži pjevač Thompson
  • eol12
    1k
    Nakon sto mi je proradio link vidio kraj prvog poluvremena i sažetke i hajduk osim gola apsolutno ništa stvorio nije
  • Orc123
    16.7k
    a cemu se cudis? Pa koliko ih ima u ZG? Pa ZG da ides radit anketu bi bio svega 60-40 za Dinamo.....koliko ih samo ima od dole u ZG-u..... tesko je to prozvakati ali je tak....
  • don
    21k
    dobro pretjeruješ. Naravno da ih ima u Zg kad svi dolaze iz dalmacije studirat/radit ali 40% je pretjerivanje.
  • Keyser Soze
    20.7k
    60-40 za DinamoOrc123

Daj daj daj
  • Hnlovac
    7.6k
    nema šanse

Da je 70-30 jako sam darežljiv

Moje mišljenje je da su nam plave noći i Dinamova na zapadu jako, ali jako potrebne. Istok grada je i više neg plav, Zapad treba malo aktivirati i ocistit
  • Xpert1992
    922

Kaj u Zagrebu? Pa daj me nemoj zajebavat.
  • Diavollo094
    202
    Muka mi je od ovih komentatora
  • dzg717
    1.3k
    jebi im sve
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.