• dinamo u srcu
    3k
    Udarit istu postavu koja će krenit i protiv Vikinga neka se uigravaju , a i realno imamo 15-16 igrača koji su podjednaki i mogu bez problema upast u prvih 11, jedino je stvar trenutne forme. Realno Galešić umjesto Valinčića i Hoxha umjesto Oršića bi mi igrali u prvih 11.
  • hardek
    12.2k
    Iskreno čudi me malo da većina ljudi zaziva prvi sastav ili neke male rotacije.

Viking je svoju utakmicu za vikend odgodio i oni će bit skroz odmorni. Mi imamo načete od prije Zajca i Stojkovića koje moramo odmorit + Mišić je od njih svih igrao najviše pa i tu treba puhat na hladno. Realno najbitnija utakmica sezone i teško gostovanje. Sa full rotacijom čak malo prebacuješ pritisak sa sebe na Varaždin pa bi se i oni po defaultu više otvorili što bi nama pasalo.
  • fakin
    5.9k
    nema šanse da će kova odmoriti i zajca i stojketa i mišića. i da hoće nema koga staviti. kova neće sigurno od prve minute staviti šuntu.

mišić će biti 99% u prvom sastavu. beljo također, kao i lisica.
  • Chempers
    1.4k
    Mislim da će Kovacevic stavit neki mijesani sastav, uz naravno Belju i Mišića jer riskirat se ne smije.
  • KtcGoat
    7.3k
    Ne bi imao nista protiv da izrotiramo sve, nece me taknut nimalo(potencijalni) kiks protiv Vz u 4 kolu.
  • Paggini
    96.2k
    Ala gušta satrat Varaždina s B ekipom na Maksimiru
  • Benedikt
    314
    Iskreno volio bi vidjeti Prevljaka od prve, da upadne u ritam kakav-takav
  • NORTE
    26.6k
    Mudri i Prevljak u prvoj zvuče dobro za nastup protiv Varaždina.
  • Archangel
    249
    moze galeta umjesto mišića a neka se u obrani samo odmori McKenna, on je vec stariji :D
  • Kujtim Shalla
    11.3k
    Gledam svih 5 norveški klubova su ušli u playoff od lige prvaka pa nadalje , a pokušava se predstaviti Dinamovih 2-2 a smatrali smo ih kao katastrofa. Toliko o kvalitetu te lige ,jer neko je spominjao da je tamo samo Bodø Glimt . Nama se mora otvoriti i uvjeren sam u prolaz u ligu prvaka . Bez obzira ko branio . Protiv Varaždina i dalje se iskreno nadam da mudrija više neću gledati. Ako se ne računa na njega ,svaka minuta je dobro došla nekom mlađem
  • Georg Koch
    8.2k
    plava-noc-2026-plakat-A3-mediji.jpg

Dragi Zonaši,
    Sve vas pozivam na Plavu noć u Čitluku koja ce se odrzati 25.09. u 20:00 h (Hotel Kaktus).
    Sve vec bitno pise na plakatu, spojili smo vrhunsku lokaciju, dolazak vrhuške kluba, veterana a nadamo se i par igraca buduci da tada krece reprezentativna pauza, vrhunski band, i za kraj, a nimalo manje vazno - PETAK - kako bi se mogli kvalitetno opustiti :smile:
    Za sve dodatne info mozete pisati u inbox, vi koji me osobno znate zovite slobodno, svima cemo izici u susret sa svime sto mozemo.
    Za ove u bas udaljenim mjestima i van Hercegovine nastojati cemo osigurati smjestaj, pomoci pri kupnji ulaznica i mnogo toga.
    Zaista stojim svima na raspolaganju oko svega, buduci da nam je cilj sirenje DINAMOVŠTINE a ovo je jedan hardcore event toga, jer pripremamo nezaboravnu plavu festu uz par stotina ljudi, do sitnih jutarnjih sati.
    Živjeli i vidimo se
  • Paggini
    96.2k
    Bit će i Paggini dolje pa ako netko hoće sliku ili glasovnu rođendansku čestitku za nekog bližnjeg, haltajte me
  • Kujtim Shalla
    11.3k
    haha nego Jesil ti uokvirio onu našu :cool: :lol:
  • Paggini
    96.2k
    Jesil ti uokvirio onu našu :cool: :lol:Kujtim Shalla

Poklonio sam to majci svojoj da drži iznad kamina
  • Kujtim Shalla
    11.3k
    :heart: to je moj brat :strong:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.