• scooniepenn
    7.3k

Naravno da bez informacije od samog Livija i tvoja i nasa teorija imaju osnova. No, gledajuci da mu ni sada novac nije nuzan za rjesavanje egzistencije kao za 99 posto drugih nogometasa, jer ju ima osiguranu za tri zivota, njegova je glavna motivacija ljubav prema branjenju i nogometu. Osim toga, s obzirom da je jako introvertiran ne vidim ga ni u kakvoj trenerskoj ulozi nakon karijere. Kad se sve navedeno stavi u jednadzbu, ako nece imati problema s ozbiljnim ozljedama vidim ga do 37, 38 godine sigurno da brani.
  • Kujtim Shalla
    11.2k
    Glavna motivacija ljubav prema branjenju a ode u Fener pa sad da bude rezerva,nema logike ali neka me razuvjeri
  • Diavollo094
    194
    Sva sreća ubrzo će 5.9
  • ElDorado
    13.4k
    2.9. su prijave igrača za LP. Imamo još 10 dana, a nakon srijede 6
  • Jurki
    27.5k
    Ova sapunica s Livijem je sve cudnija i cudnija.
    Ako ce Turci prodati Livija za 3-4 mil eura Barci.. ili mi nemamo prebijenog dinara za odstetu ili se s Livijem nismo nist dogovorili kaj se tice place.
    Onda su jos cudniji ulazni transferi Prevljaka, Stojakovica i Ultre iz financijskog aspekta. (Dal smo mogli te transfere napraviti nakon iduce srijede? Jesmo. Dal bi bilo kaj drugacije? Nebi.)

U obje varijante nismo se smjeli dovesti u ovu situaciju da su nam na golu dva nepouzdana golmana.

Nakon prosle godine kaj su igraci dolazili kao na traci i na vrijeme.. ove godine je sportski sektor sjebal i šefa i stanicu.
    Ak nemas za odstetu/placu Livija onda se okreces drugim opcijama i ne cekas da si u najvaznijem tjednu sezone tj 2 najbitnije europske utakmice - nigdje.

Od toga da pogrijesis u izboru golmana, je jedino losije - ovo kaj imamo sad.

Tesko hazardersko kockanje u kojem je u igri 15+ milijuna eura.
  • ElDorado
    13.4k
    Sve češće se pojavljuju natpisi kako Dinamo mora biti zahvalan Bari na ovoj transakciji s Barcelonom i da je to zapravo usluga koju oni čine Bari. Eto ubi me ali ja to ne razumijem. Ako je Boban na članskom danu rekao da se sav novac štedi za otkup Livija, a svugdje pisalo da on želi samo Dinamo, di je na kraju bio problem? Vjerojatno da bi Fener i nama spustio otkupnu cijenu na 3-4 milje kao što je i Barceloni. Problem onda ostaje samo Livijeva plaća. A ona sigurno neće biti ona koju smo mi nudili nego vjerojatno ona koju su Bara i Livi tražili. Koji je interes Barcelone da ona vjerojatno plaća tu razliku nije mi uopće jasno. Rezervnih golmana mogu naći koliko žele, a da bi se prvi golman hrvatske repke sljedeće ljeto zadovoljio klupicom mi je još manje jasno.
    Uopće ta pozicija da dobijamo golmana na godinu dana i da budemo zahvalni Bari mi je potpuno neprihvatljiva.
  • Zagi
    18.8k
    Ako se ostvari , ja bum uzivao u Livijevim obranama i niti trenutka nebum razmišljao o njegovom menađeru.
  • Niko1986
    8.5k
    Možda nije problem plaća, nego želja da igra za Barcelonu.
  • Crni86
    23.7k
    Ako uzmemo livija na posudbu, kupujemo si mir na godinu dana, ali onda opet iduce ljeto moramo trazit golmana.

Ako vec sad imamo opciju b,c,d koje bi kod nas dosle dugorocno onda bi rade odabrao njih ispred Livija koji bi doso samo na godinu dana.
  • Niko1986
    8.5k

Da na papiru, ali generalno si jednu ozljedu ili crveni karton ili nešto nepredviđeno od toga da budeš prvi golman Barce. Plus sigurno će i bez toga skupiti desetak nastupa kao Szczesny prošle sezone.
  • RokiKiroki
    14
    pa LP ako odvojis jednako bio u prvih 11 ili na klupi.
  • Orc123
    16.7k
    Mozda stvarno nije ni bila problem odsteta. Mozda je bila problem i placa koju bi Livi imao, ali mozda i zov Barcelone.....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.