• Gradina
    354
    Meksikanci pišu da smo ponudili 7 miljapenetrisac

7 milja žetona?
    Da imamo mi te novce nebi išli u najvažniju utakmicu sezone sa Mudražijom kao prvom zamjenom i Nevistićem na golu
  • 433
    7
    Jako dobar assist Bakrara dns protiv Barce
  • Chempers
    1.4k
    razumijem na što ciljaš, ali ipak vjerujem da bismo naučili na svojim greškama, a imati Livakovića je velika, velika, prednost. Pa nismo baš takvi idioti da se opet dovedemo u istu situaciju. Kad bi imali lovu od LP u iducoj sezoni, onda bi s Barcom pregovori mogli ici i ranije i znali bismo na cemu smo, to nisu turski degenericiJos-Optimus

Ako se to stvarno ostvari, onda moramo zakapariti nekog golmana već iduću zimu ili na samom početku ljetnog roka, sve drugo bi bilo ponavljanje trenutne situacije. Iako mi i dalje cijeli taj deal djeluje u najmanju ruku čudno, al valjda će se ta cijela saga rasplesti više.
  • CastAway1986
    6.2k
    Meksikanci pišu da smo ponudili 7 milja i 30% od buduće prodaje za Rangelapenetrisac

Za 7 milijuna kupimo Livakovica i Kotarskog u paketu :lol:
  • Paggini
    95.9k
    Da mi je netko rekao tamo u svibnju, na proslavi naslova, da ćemo 20. kolovoza biti bez golmana u PO Lige prvaka sa Nevistićem na golu, a jedine opcije za golmana o kojima se priča je to da će Barca kupiti Livija i posuditi ga nama, a druga vijest je da idemo po prvog golmana Meksika, vjerojatno bih mu zvao policiju

Koji je ovo timeline u kojem smo trenutno, strasno me zanima
  • Maximo
    968

Paralelni svemir da
  • Maximo
    968
    Meksikanci pišu da smo ponudili 7 milja i 30% od buduće prodaje za Rangelapenetrisac

Haha, ako je meni više išta jasno tu
  • Droljo
    31.2k
    Većina ovod veli da nam je livi dugoročno rješenje. Ja mislim da on, najkasnije, kroz dvije godine ide u penziju. Sa 34 znači. Možda nepopularno ali tak mislim. Nebu do 37 branio sigurno...
    Ne želim raspravu jer argumenata nemamo. Eventualno da se livi javi i veli droljo zabrijo si branit ću do četrdesete..
  • Fan
    2.6k
    Nebu do 37 branio sigurno...
    Ne želim raspravu jer argumenata nemamo.
    Droljo

Nemamo argumenata, al veliš da do 37 sigurno ne bude branio, to ti baš nema smisla.
    I naravno, ne želim raspravu.
  • Droljo
    31.2k

Nespretno napisao to 'sigurno'. Moje mišljenje...
    A što se rasprave tiče, šta mi možeš reći? Da ti misliš da bude branio još 10 godina... To mi je i samom jasno da bum u manjini.
  • Fan
    2.6k
    Ma ne, ovo za rapsravu sam iz zajebancije napisao jer je logično da će se raspravljat o tom mišljenju.
    Ja mislim da bi mogao branit bar do 38 bez obzira završio kod nas ili u Barci. Jer kod nas je u HNLu lagan tempo, nije neki preveliki fizički stres za golmana, a u Barci će branit valjda 10 utakmica u sezoni pa se ni nema gdje trošit...
  • Droljo
    31.2k

Pitanje je koliko se njemu da. Meni se ne bi dalo. Putovanja, pripreme, treninzi.... A već si multimilijunaš i možeš otić 'doma' i uživati. Bumo videli
  • Kujtim Shalla
    11.2k
    Pa ako bude 3. Golman za sto potpisuje ,ide čovjek u Barcu,onda neće braniti nikako. Tako može braniti do 50. Meni on nije jasan ako od one situacije za Turcima ništa nije naučio. Jedva se spasio ,otišao kao prvi golman i sad opet ide kao 3. Opcija , a od ljeta unapređen u rezervu . Ambiciozni projekt ta Barca
  • NKDZ86
    9.4k
    ak može legenda Zagi, može i Livi
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.