• InteraGal MGC
    21

Zapravo da je ona od Zajca ušla u gol, a ne u od stative van sad bi svi bili u još većoj euforiji posto mislim da bi ih nakantali. Bili jesmo bolji ali nismo to dovršili do kraja.

Naša greška je bila što je kod 2:0 dosla situacija gdje su nas stisli, a mi se povukli i to je dovelo do grešaka.
  • vlatkomarkovic
    3.8k

Pa gle, benefit je dugoročno jasan, osim razvitka igrača možeš i prodavati igrače koji nisu za Dinamo, ali imaju vrijednost i trenutno su po HNLu, Slovenskoj prvoj, Premijer ligi i svugdje po Europi, a s time bi financirao i još zarađivao. Također imaš ulaz u Sloveniju, sve skupa se dugoročno sigurno isplati, e sad da su veliki upfront troškovi jesu, ali jednog dana bi išao ka time i dugoročno se isplati, ali nije da gori. I općenito ti veliki nogometni konglomerati se sve vise šire, pa nisu ti klubovi glupi. Sto se tiče pravne strane fkt nemam pojma, ali mislim da se može nešto smisliti, nisam pravnik, ali ak je RB uspio napraviti de facto privatan klub u Njemačkoj, sigurno se nešto da napraviti.

A ovo Alaves i Istra slažem se, ali ono to je problem njihovih navijača, ak su nezadovoljni, nezadovoljni su, ali barem su stabilni…..
  • RokiKiroki
    11
    a možda je Viking protiv nas igrao na x s obzirom da su izrazito domaćinska ekipa, zadnji poraz bio protiv Basaksehira u prošlim kvalama od toga 14 pobjeda u ligi u nizu.
    možda to i bude plan, ali zar nije sad u planu izrada kampa koja je 20 milijuna na 4-5 godine nakon toga se oslobađa taj dio budgeta
  • Jos-Optimus
    12.8k
    saznat ćemo idući tjedan :wink:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention