• Maximo
    968
    li ipak mislim da bi nam šanse bile ponešto veće sa vidovicem nego otpisanim Mudrazijom…433

Pa...vjerojatno da bi...iako je Mudri stvarno željan igre bio jučer i nije bio loš naprijed...
    ali očito uprava ima drukčiji način poslovanja sada prema igračima koji hoće ić, a to je da ako stigne imalo dobra ponuda, pušta ih jer to oni žele...
    Moram priznat nisam čuo za klub koji isto to radi na taj način u ovakim trenutcima kad su ti igrači itekako potrebni...
  • Zagi
    18.8k
    Nije mi baš jasna ova kombinacija sa Barcine strane , no niti me previše interesira njihova strana.
    Ajmo reći da je tak kak se piše.

Nama bi to onda bila obična posudba, bez realne (ikakve) šanse za otkup.
    Pa ak je bilo opće oduševljenje za takvu opciju prije 12 mjeseci u slučaju Bennacer, ne vidim niti najmanji razlog zašto bi netko bio protiv takve opcije za Livija.
  • rioda
    18k
    Legendarno mi je kako Ničota nikad za nijedan transfer ne sazna prvi, ali uvijek prvi zna sve detalje oko komplikacija tog istog transferarioda

Da sam sebe citiram, danas Ničota donosi detalje komplikacija oko Livakovićeve posudbe preko Barcelone :lol:
  • ElDorado
    13.4k
    Nitko nema pojma a kae s plaćom?! Nama je to bila najveća prepreka
  • Ivdzo11
    10.8k
    Evo javlja i najbolji turski novinar Yagiz Sabuncuoglu da je Livi sve dogovorio sa Barcom, da krecu pregovori između klubova
  • Jos-Optimus
    12.8k
    razumijem na što ciljaš, ali ipak vjerujem da bismo naučili na svojim greškama, a imati Livakovića je velika, velika, prednost. Pa nismo baš takvi idioti da se opet dovedemo u istu situaciju. Kad bi imali lovu od LP u iducoj sezoni, onda bi s Barcom pregovori mogli ici i ranije i znali bismo na cemu smo, to nisu turski degenerici.
  • RokiKiroki
    8
    ukoliko dođe u Dinamo možda je dogovoreno da mu Dinamo plati plaću xy i onda kad se vrsti u Barcu da mu Barca isplaćuje svoju plaću koja je veća.
  • eol12
    1k
    Uzmimo da je ova priča s Barcelonom ozbiljna i da je to obična posudba na godinu dana i Livi postane vratar tamo na par godina ja bih to odmah potpisao! Prvo, imamo mir godinu dana i vremena dovoljno da nademo rješenje za vratara, Livi osim financijskog benefita dobije i jedan drugi, golman je jednog od najvećih klubova na svijetu, win win
  • Fatos Beqiraj
    3.1k
    win win ako nas nece kostat posudba puno
  • M94
    2.8k
    I cek, njemu se opet sjedi na klupi u najboljim godinama?

Meni ovo nema smisla.
  • NitkoBitan
    38.3k
    Facebook tetci (u prijevodu debili) kazu pa kaj mi nismo dali 3-4 milje i bio bi nas kao da kupujes kruh u Konzumu a ne nogometasa. Osim sto mu Barca moze dat barem duplo vecu placu od Dinama Turci sigurno manje silje k na njima nego na nama, a ne bi se zacudio ni da su im samoinicijativno ponudili popust. Bakljave, kebap i Ljivi navali narode.
  • Zagreb1992
    3.8k

Barca će sigurno dati 3-4 milijuna eura za golmana kako bi ga olako pustila sljedeće sezone u Dinamo ? Logika ti je jača strana
  • vjeko1701
    28.2k
    Pa ako je priča da ga kapare za drugog golmana od iduće sezone ipak priča ima barem nekog smisla. Ako ga misle dovesti to je sad a onda im je bolje da još godinu dana brani pošto im treba tek od iduće sezone.
  • Krulek
    1.3k
    Drago mi je i jedva čekam da se Livaković vrati u Dinamo na bilo koji način, ali mi je posudba od godinu dana samo odgađanje Dinamovog problema s vratarima. Istovremeno, bez obzira što se radi o Barci, mislim da je biti zamjena drugom vrataru i sjediti na klupi poniženje za našeg reprezentativca.
  • Zagreb1992
    3.8k

Dovodiš ga za sljedeću sezonu možda..ali opet postoji rizik od ozljede ili poljaka ili Garcie...nadam se da u klauzulu neće staviti da ga mogu povući sa posudbe u takvom slučaju ..al kako je rečeno ovo je samo odgađanje ..moram priznati i da mi je čudno ovo sve jer Barcelona primarno hvata napadača....a Cancela su doveli tako što je ovaj raskinuo ugovor sa svojim klubom
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.