• Orc123
    16.7k
    Sad je narativ da je Viking losa ekipa, a do same utakmice svi ih se pribojavali kako su ozbiljna ekipa itd....daj se odlucite vise...jel igramo protiv ozbiljnog ili loseg kluba za ulazak u LP?

Tako je bilo i protiv Thuna, samo kontra...svi su govorili, uh nje cemo sa hendikepom, pa kad smo ih jedva prosli onda je bilo uf ali jaki su oni i ozbiljna su momcad za 2. Pretkolo.

da je zavrsilo 0:0 garantiram da nitko ne bi prigovarao previse jer bi svi rekli bili smo bolji ali oni su tvrda i jaka momcad.....

Idemo se potuc s njima u Norvesku i sigurno imamo sanse proci dalje.
  • Paggini
    95.9k
    oni ako do 10-te minute povedu 2:0 protiv nas kao mi jučer,kod nas se dogodi raspad i to bude kraj....Odani Zgd

Jer to se dogodilo recimo protiv Thuna.

Dvaput
  • Odani Zgd
    1.2k
    Ma općenito mislim i na primjerima iz prošlosti,primimo gol,dva i to većinom bude kraj,totalni raspad.Ovi jučer nakon zaostatka igraju kao da je 0:0...pitanje kako bi prošli protiv Thuna da nije bilo crvenog
  • db-izbjeglica
    21.2k
    nadajmo se da će ovo završiti kao ferencvaros onomad.
    0:4 u budimpešti, nakon 1:1 u zagrebu!

ne znam, ovi meni odaju dojam poprilično lošije momčadi, skrumpali su se jučer, dinamo ih je darivao na najgori mogući način, ljut sam, nezadovoljan, ali u dvije tekme, kvaliteta bi trebala biti jezičac na vagi u našu korist.
  • Klenx
    11.6k
    Više manje ste sve rekli i napisali oko jučerašnje utakmice i propuštene šanse.
    Ne zanima me više plakanje oko ispuštenih 2:0.
    Mene zanima ono što se vidjelo kad smo spustili loptu na zemlju i zaigrali nogomet, i da to prenesemo gore u Norvešku.
    Viking tada jednostavno nije na našoj razini. Da se lopta samo malo drugačije odbila od one stative, mi danas ne pričamo o uzvratu nego o ždrijebu grupne faze. Uz malo sreće ovo je već jučer bilo gotovo.

Ne želim čuti NIJEDNU priču o umjetnoj travi.
    Ni o "strašno trkački moćnom Vikingu".
    Ni o domaćinu kojeg nosi vruća atmosfera.
    Te priče ničemu ne služe, samo se igračima bezveze uvuku i ostave trag u glavi prije nego što je lopta uopće krenula s centra.
    Došao je i Thun s te umjetne trave u Maksimir pa nas je izjebao više nego na umjetnoj travi.

Gore želim vidjeti hrabar Dinamo.
    Dinamo koji izađe na taj plastičnjak kao gazda, uzme loptu, diktira ritam i pokaže im tko je bolji od prve minute, kao što je pokazao u Zagrebu gdje smo im pogotovo u prvom poluvremenu do 25 metara od gola dolazili kako smo htjeli.
    Ne autobus, ne kalkuliranje i igranje šaha, jer se tad redovno zajebemo.
    Ne neki strah od nekog Vikinga, nekog Genka i Malmoa jer su to sve prosječne europske ekipe, i od takvih se ne strahuje.
    Želim vidjeti Dinamo koji ne komplicira s odbijancima oko svojih 16m, nego loptu lansira u 20. red tribina.

Želim vidjeti momčad koja zna da je bolja jer je to na Maksimiru itekako pokazala.
    Osobno se bojim nekakvog ishoda kakav je bio s Brannom u Bergenu 2007., gdje si višestruko bolji, ali si napraviš par blackouta i sam sebe zajebeš.
    Dinamo, razuvjeri me.
    Nadam se da smo blackoutove ostavili u Zagrebu.
  • don
    20.9k
    Imali su da, opet iz nase greskeCrni86

i mi smo zabili iz njihove greške. Ko te pita posli :grin:
  • db-izbjeglica
    21.2k
    i mi smo zabili iz njihove greške. Ko te pita posli :grin:don

postoji prisiljena i neprisiljena pogreška
    jedno je kad igrač pogriješi na nekoj dugoj lopti kada ga stišće naš igrač, a drugo je kad imaš čistu loptu u nogama i dodaš je protivniku u noge,
  • IceMan
    4.4k
    Ono di su stvarno dobri, i di im ne možemo parirati su :

-prekidi - skok igra
    -duel igra (pogotovo u središnjici)
    - i one sve ničije lopte kad se odbiju (možda 10 lopti su oni uzeli)

Znači u fizičkom smislu ekipa je jača od naše, al sve drugo pa i kvaliteta kompletna je na našoj strani i mi samo nesmijemo s njima uči u “rat utakmicu” di će sve drugo biti bitno a ne čista kvaliteta igre.
  • don
    20.9k

pa šta je ovo nego pritisak njihovog igrača? :lol:

Ja sam još jučer napisa da u ovoj situaciji ne krivim toliko Valinčića jer bi 8/10 igrača u ovakvoj situaciji predalo loptu njima iz razloga jer ti igrač dolazi previše blizu i prikriva ti teren prema njihovom golu. A dešnjak si. Teško da je moga šta drugo. Jedino bolje da je posla loptu u kukuruze.

uglavnom, pritisak isto ka i naš. Nema razlike.

IMG-0915.jpg

IMG-0916.jpg
  • Crusades
    25.5k
    8/10 igrača bi izbilo loptu posred zapadne tribine visoko, a ne po podu dodalo njihovom igraču loptu u noge koju ovaj iz prve daje Tripiću u gol šansu.

Ova ostala dvojica bi dodali Zajcu (pretpostavljam da je to i Valinčić htio).
  • ElDorado
    13.4k
    on je htio dodat Zajcu al je mašio :)
  • miro
    9.6k
    Imaju uigran sustav, čvrsti su i odlično organizirani, ali nisam primijetio da je netko od njih posebno brz u odnosu na naše igrače, ili da je veliki dribler koji bi nam radio probleme 1 na 1. Otvoreno je ovo skroz, dajte malo optimizma i pozitive. Baš smo nekak malodušni, bez vjere, bez one pozitivne kurčevitosti. Kaje najgore kaj se može desit? Ulazak u EL i prodaja Domingueza, pa preživjet ćemo. Evo ja jedva čekam Varaždin da im Mudražija zabi 2-3 komada :razz:
  • don
    20.9k
    8/10 igrača bi izbilo loptu posred zapadne tribine visokoCrusades

da, uz aplauz navijača. Samo ovdje bi se ispisala cila stanica pljuvanja da je to uradia. Generali posli bitke.
    Uz to, ovakvu loptu poslat visoko nije jednostavno jer je bia u iskoraku. Uostalom, pogledajte snimke.

a ne po podu dodalo njihovom igraču loptu u noge koju ovaj iz prve daje Tripiću u gol šansu.Crusades

isforsirana greška rezultirana njihovim pritiskom. Ne znam na osnovu čega ste zaključili da je jedan gol iz prisiljene a drugi neprisiljene greške.
  • Kaktus Car
    1.1k
    Nekad je stvarno bolje ziheraški napucati loptu naprijed nego glumiti Barcelonu i igrati riskantne paseve kroz sredinu u situaciji kada kao bek iskočiš iz svoje pozicije (što je samo po sebi ovdje bila prihvatljiva reakcija) i time ostaviš najopasnijeg protivničkog igrača širom otvorenog na svojoj strani.
  • Klenx
    11.6k
    -prekidi - skok igra
    -duel igra (pogotovo u središnjici)
    - i one sve ničije lopte kad se odbiju (možda 10 lopti su oni uzeli)
    IceMan

Pa iskreno nije mi se činilo ni jedno ni drugo ni treće da nam je bio ogroman problem jučer.
    Pogotovo treća stvar, stvarno smo dobro kupili ničije lopte ili odbijene lopte nakon skokova na centru.

Nisu me baš očarali nekom strašnom duel igrom i skupljanjem tih otpadaka.
    Više nas je na tom polju Thun mučio u Maksimiru.

Ne kažem da će gore biti isto tako, ali evo, jučer stvarno ništa posebno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.