• GeneralNapoleon
    2.6k
    S jedne strane ga ne krivim za x jucer, jer su na kraju individualne greske odlucile. Ali s druge strane imam dojam da smo u europi pre divlji. Mozda se i pre vise idemo nadigravat. Sve u svemu mi fali ona Bjelicina kompaktnost.

Za HNL je to sve super. Ali u europi je puno teze igrat tolko ofenzivno. Makar treba opet relativirat i rec da i sa tim "divljim" nogometom prakticki nista nismo ni dopustili osim dvije individualne greske igraca.
  • Paggini
    95.8k
    Još uvijek ne znamo igrati organizirani pritisak.ElDorado

Za ovo ti treba 11 Stojkovića, što mi nemamo. Presing nam je čak i ok s obzirom na to da imamo Zajca kojem to nije forte, Belju koji je elitan u svemu osim u agresivnom presingu, pa i Mišić često ne ispoštuje presing i onda se iz toga izađe relativno lagano ako si protivnik. Tako je kako je, jebiga, presing pada ako ne bude kolektivan, a ne možemo ga igrati 90 minuta na takvoj razini jer nemamo igrače za to. E sad, ako nemamo igrače za to, onda je bolja opcija da ne igramo presing možda, ali jbg.

Meni je jučer odlično postavio utakmicu, s obzirom na to kako Viking igra, u potpunosti smo ih ugasili, nisu nam radili kaos, imali smo kontrolu i momentum 90 posto utakmice. Treba se vratiti na ono kako smo percipirali Viking prije utakmice, kako su ga skautirali i pametniji od mene, ovo jučer je s njegove strane rekao bih jako dobro postavljena utakmica. Nažalost ne može utjecati na to da Mišić doda loptu protivniku na 16 metara, a ni to da Valinčić iza sebe ostavi kraterčinu.
  • Noel
    23.7k
    Mišić često ne ispoštuje presingPaggini

Dobil sam diskus herniju kad sam vidio kak se Mišić u jednom trenutku kao opaljen sam zaletio u presing ispred Belje. Svi ostali gledaju i trčkaraju. Totalna anarhija.

Kovačević nažalost još uvijek djeluje kao netko tko nije previše naučio iz prošlogodišnje europske sezone. Nažalost. Za mene utakmica u Norveškoj sljedeći tjedan konačni odgovor. Može on ostat ovdje, vjerojatno će opet uzet lagano titulu ali europski Dinamo sa ovakvim Kovačevićem nema budućnost u Europi. Nadam se da sam u krivu i da baljezgam zbog jučerašnjeg razočaranja.
  • ElDorado
    13.4k
    ok mogu se složiti. Meni je veći problem to građenje posjeda koje je katastrofalno. Jesi vidio momčad s više povratnih lopti golmanu? I onda taj nekontrolirani baaam prema naprijed koji obično završi kod protivnika. Nemamo kontrole, nemamo organiziranosti u toj 2/3. Osmice visoko, Miško pokriven i mi smo paralizirani. I ne vidim nikakvog pomaka.
  • Paggini
    95.8k
    Za mene utakmica u Norveškoj sljedeći tjedan konačni odgovorNoel

Šta ako prođemo ležerno s 0:2? Hoće ti to biti konačni odgovor?
  • Noel
    23.7k
    ležernoPaggini

Ako prođemo ležerno i bez drame sa bilo kojim rezultatom reći ću svaka čast naučilo se nekaj. Nije stvar samo prolaska,pobjede i igranja lige prvaka. Stvar je na koji način to radimo i kako ćemo izgledat u istoj toj ligi prvaka protiv ozbiljnih ekipa. U Kovačeviću ne vidim nekakav pozitivan pomak u europi iz prošle sezone. Možda nova pojačanja to promjene i olakšaju mu posao ali trenutno je ovo ista razina prošlogodišnjeg Dinama u Europa ligi.
  • crophantom
    6.8k
    Da jučer Mišić i Valinčić nisu reagirali ko pioniri u 2 situacije apsolutno nitko živ nebi danas pričao o Mariju Kovačeviću, on je jučer za mene položio ispit.

Ne može on biti kriv za reakcije igrača niti je kriv što mu je tanak kadar pa sa zamjenama previše odugovlači ili uvodi koga uvodi.

A u nekim elementima smo naravno lošiji, jer da nismo, sad bi pričali oćemo li zgaziti Liverpool u grupama, ali ponavljam, da nije bilo 2 retardirane reakcije naših igrača, mi bi danas pričali kako je Kova u potpunosti ugasio prvaka Norveške i nije mu dopustio ništa.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.