• GeneralNapoleon
    2.6k
    S jedne strane ga ne krivim za x jucer, jer su na kraju individualne greske odlucile. Ali s druge strane imam dojam da smo u europi pre divlji. Mozda se i pre vise idemo nadigravat. Sve u svemu mi fali ona Bjelicina kompaktnost.

Za HNL je to sve super. Ali u europi je puno teze igrat tolko ofenzivno. Makar treba opet relativirat i rec da i sa tim "divljim" nogometom prakticki nista nismo ni dopustili osim dvije individualne greske igraca.
  • Paggini
    95.8k
    Još uvijek ne znamo igrati organizirani pritisak.ElDorado

Za ovo ti treba 11 Stojkovića, što mi nemamo. Presing nam je čak i ok s obzirom na to da imamo Zajca kojem to nije forte, Belju koji je elitan u svemu osim u agresivnom presingu, pa i Mišić često ne ispoštuje presing i onda se iz toga izađe relativno lagano ako si protivnik. Tako je kako je, jebiga, presing pada ako ne bude kolektivan, a ne možemo ga igrati 90 minuta na takvoj razini jer nemamo igrače za to. E sad, ako nemamo igrače za to, onda je bolja opcija da ne igramo presing možda, ali jbg.

Meni je jučer odlično postavio utakmicu, s obzirom na to kako Viking igra, u potpunosti smo ih ugasili, nisu nam radili kaos, imali smo kontrolu i momentum 90 posto utakmice. Treba se vratiti na ono kako smo percipirali Viking prije utakmice, kako su ga skautirali i pametniji od mene, ovo jučer je s njegove strane rekao bih jako dobro postavljena utakmica. Nažalost ne može utjecati na to da Mišić doda loptu protivniku na 16 metara, a ni to da Valinčić iza sebe ostavi kraterčinu.
  • Noel
    23.6k
    Mišić često ne ispoštuje presingPaggini

Dobil sam diskus herniju kad sam vidio kak se Mišić u jednom trenutku kao opaljen sam zaletio u presing ispred Belje. Svi ostali gledaju i trčkaraju. Totalna anarhija.

Kovačević nažalost još uvijek djeluje kao netko tko nije previše naučio iz prošlogodišnje europske sezone. Nažalost. Za mene utakmica u Norveškoj sljedeći tjedan konačni odgovor. Može on ostat ovdje, vjerojatno će opet uzet lagano titulu ali europski Dinamo sa ovakvim Kovačevićem nema budućnost u Europi. Nadam se da sam u krivu i da baljezgam zbog jučerašnjeg razočaranja.
  • ElDorado
    13.4k
    ok mogu se složiti. Meni je veći problem to građenje posjeda koje je katastrofalno. Jesi vidio momčad s više povratnih lopti golmanu? I onda taj nekontrolirani baaam prema naprijed koji obično završi kod protivnika. Nemamo kontrole, nemamo organiziranosti u toj 2/3. Osmice visoko, Miško pokriven i mi smo paralizirani. I ne vidim nikakvog pomaka.
  • Paggini
    95.8k
    Za mene utakmica u Norveškoj sljedeći tjedan konačni odgovorNoel

Šta ako prođemo ležerno s 0:2? Hoće ti to biti konačni odgovor?
  • Noel
    23.6k
    ležernoPaggini

Ako prođemo ležerno i bez drame sa bilo kojim rezultatom reći ću svaka čast naučilo se nekaj. Nije stvar samo prolaska,pobjede i igranja lige prvaka. Stvar je na koji način to radimo i kako ćemo izgledat u istoj toj ligi prvaka protiv ozbiljnih ekipa. U Kovačeviću ne vidim nekakav pozitivan pomak u europi iz prošle sezone. Možda nova pojačanja to promjene i olakšaju mu posao ali trenutno je ovo ista razina prošlogodišnjeg Dinama u Europa ligi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.