• Peškaman
    9.5k
    Stojković i Zajc su načeti i njih treba spremati za uzvrat u Norveškoj. Znači Kačavenda i Mišić sigurni u prvih 11. Pretpostavljam Mudražija treći.
    Obrana Radeljić,Galešić,Goda,Valinčić.
    Napad Hoxha,Beljo,Topić.
    Iako je Topić upitan jer je ozlijeđen.
  • Masto
    2.1k
    nez, vjerojatno je uefa propisala kakav semafor mora bit za playoff i ostale lp utakmice
  • rioda
    17.9k
    netko od njih će morat uskočit na listu za utakmicu protiv Vikinga.hardek

MIsliš da se može uskočiti na listu između dvije utakmice u istoj fazi kvalifikacija?

Mene protiv Varaždina ne bi začudilo da obrana bude Goda-Radeljić-Dominguez-Valinčić, a da Galešić bude s Mišićem i Kačavendom u vezi.
  • Crusades
    25.5k
    I to je isto sasvim realna opcija. Veznjaka baš i nemamo. Ili će Mudri bit treći u vezi ili Galešić.
  • hardek
    12.1k
    MIsliš da se može uskočiti na listu između dvije utakmice u istoj fazi kvalifikacija?

Mene protiv Varaždina ne bi začudilo da obrana bude Goda-Radeljić-Dominguez-Valinčić, a da Galešić bude s Mišićem i Kačavendom u vezi.
    rioda

Mislim da se mogu napraviti 2 izmjene u spisku između utakmica. Npr. Nsoki umjesto Tabinasa barem.

Po meni, s obzirom na ozljede Zajca i Stojkovića, bilo bi izrazito neozbiljno od kluba forsirati Mišića za vikend. Galešić umjesto njega u vezi i na 8-icama Kačavenda i Šunta/Mudri pa makar izgubili 3 razlike
  • jp23
    4.5k
    Mislim da se može između rundi/kola, no ne i između dvije utakmice istog kola kvalifikacija.
  • NKDZ86
    9.3k
    odmorit Mišića, Valinčića, Sergija i Zajca protiv varaždina, dat priliku drugima da se pokažu
  • austrijanac
    13.1k
    Ispadnemo li iduci tjedan, u drugom smo potu EL.

Na papiru, treci pot je jači od drugog s čak tri engleza.
  • modri-kibic
    2k
    Zanimljivo za naš europski koeficijent je to da bi dobili više ili jednako bodova za ulazak u LP i u njoj osvojena samo 2 boda nego kaj smo osvojili prošle sezone sa prolaskom dalje u EL.
  • Denle
    687
    Ispadnemo li iduci tjedan, u drugom smo potu EL.

Na papiru, treci pot je jači od drugog s čak tri engleza.
    austrijanac

Nisu li potovi postali gotovo pa totalno nebitni, s obzirom na to da cemo igrati protiv dva kluba iz svakog topa, pa tako i iz naseg?
  • Makedonion
    269
    ako nam je prioritet LP, onda doslovno protiv Varazdina mozemo istrcati sa postavom:

Neva, Tabinas, Radeljic, Galesic, Goda, Sunta, Mudri, Kac, Orsic, Topic (ako bude zdrav), Prevljak

Izgleda ko postava Rijeke u doba Jakirovica..vjerojatno ne bi dobili, ili bi dobili na ime uz minimalno stvorenih sansi.

Prva jedanestorka bi mi cijeli tjedan radila trening na umjetnoj travi.

Ako nam prioritet nije LP, onda izvest prvi sastav protiv Varazdina i nadat se najboljem u Norveskoj.

Ne znam zasto nam LP ne bi bila prioritet kad je vrlo vjerojatno da nam iduce sezone odlazi minimalno jedan kljucni igrac.
  • austrijanac
    13.1k

Money related jedino. Iako je bolje tipa da su visi potovi natrpani slabijim klubovima.
  • dzis
    1.6k
    Za mene uzvrat win win situacija. Pobjeda donosi novac , a poraz nas gura u trenutno realniju ligu za nas.
    Uzivajte u tekmama i prestanite srat. U dobroj smo poziciji za buducnost
  • Antee
    25
    Hoce li ko od nsokija danija kravtsova mozda debitirat protiv varazdina?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.