• Peškaman
    9.5k
    Stojković i Zajc su načeti i njih treba spremati za uzvrat u Norveškoj. Znači Kačavenda i Mišić sigurni u prvih 11. Pretpostavljam Mudražija treći.
    Obrana Radeljić,Galešić,Goda,Valinčić.
    Napad Hoxha,Beljo,Topić.
    Iako je Topić upitan jer je ozlijeđen.
  • Masto
    2.1k
    nez, vjerojatno je uefa propisala kakav semafor mora bit za playoff i ostale lp utakmice
  • rioda
    17.9k
    netko od njih će morat uskočit na listu za utakmicu protiv Vikinga.hardek

MIsliš da se može uskočiti na listu između dvije utakmice u istoj fazi kvalifikacija?

Mene protiv Varaždina ne bi začudilo da obrana bude Goda-Radeljić-Dominguez-Valinčić, a da Galešić bude s Mišićem i Kačavendom u vezi.
  • Crusades
    25.5k
    I to je isto sasvim realna opcija. Veznjaka baš i nemamo. Ili će Mudri bit treći u vezi ili Galešić.
  • hardek
    12.1k
    MIsliš da se može uskočiti na listu između dvije utakmice u istoj fazi kvalifikacija?

Mene protiv Varaždina ne bi začudilo da obrana bude Goda-Radeljić-Dominguez-Valinčić, a da Galešić bude s Mišićem i Kačavendom u vezi.
    rioda

Mislim da se mogu napraviti 2 izmjene u spisku između utakmica. Npr. Nsoki umjesto Tabinasa barem.

Po meni, s obzirom na ozljede Zajca i Stojkovića, bilo bi izrazito neozbiljno od kluba forsirati Mišića za vikend. Galešić umjesto njega u vezi i na 8-icama Kačavenda i Šunta/Mudri pa makar izgubili 3 razlike
  • jp23
    4.5k
    Mislim da se može između rundi/kola, no ne i između dvije utakmice istog kola kvalifikacija.
  • NKDZ86
    9.3k
    odmorit Mišića, Valinčića, Sergija i Zajca protiv varaždina, dat priliku drugima da se pokažu
  • austrijanac
    13.1k
    Ispadnemo li iduci tjedan, u drugom smo potu EL.

Na papiru, treci pot je jači od drugog s čak tri engleza.
  • modri-kibic
    2k
    Zanimljivo za naš europski koeficijent je to da bi dobili više ili jednako bodova za ulazak u LP i u njoj osvojena samo 2 boda nego kaj smo osvojili prošle sezone sa prolaskom dalje u EL.
  • Denle
    686
    Ispadnemo li iduci tjedan, u drugom smo potu EL.

Na papiru, treci pot je jači od drugog s čak tri engleza.
    austrijanac

Nisu li potovi postali gotovo pa totalno nebitni, s obzirom na to da cemo igrati protiv dva kluba iz svakog topa, pa tako i iz naseg?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.