• Crni86
    23.7k
    Te dvije šanse su došle nakon polukontri.Peškaman

I? Kakve to veze ima?

Tvoja tvrdnja je da smo prokockali prednost jer smo se povukli i nismo im dali treci gol. Mi smo majstore nakon dva nula imali stativu i jednu odlicnu priliku. Znaci kreirali smo i imali smo prilike. Nismo stali u obranu i cekali da primimo gol kako se da naslutit iz tvoje premise.

Isto tako kao sto ti tvrdnja ne stoji da je nas Viking stisnuo i zagospodario terenom i rezultat pristiska su dva gola. Opet premisa ne stoji jer smo dva gola primili iz dvije ne forsirane pogreske. Uz to se ne sjecam niti jedne njihove dobre prilike osim te dvije greske.

I na kraju da finaliziramo, ne postoji momcad koja moze izdrzat u maksimalnom tempu svih 90 minuta. Nije vam ovo igrica ili film.

Tako da opet zakljucimo. Mi rezultat nismo prokockali zbog povlacenja i pritiska Vikinga. Prednost smo prokockali zbog dvije glupe greske i manjak preciznosti pred suparnickim golom.
  • NKDZ86
    9.3k
    razočaran sam, ovo nije kadar za LP. za proći u nju trebat ćemo u uzvratu odigrat izvanrednu utakmicu...

edit: Riječ je dobio i Zlatko Tripić.

- Gol u rodnoj državi? Nisam previše razmišljao o tome gdje sam rođen, veselio sam se golu. Vratio nas je u igru, bio je jako važan. Dobili smo dosta saznanja o našem suparniku, Dinamo je jak na lopti, sve je i dalje otvoreno. Hvala navijačima Dinama na sjajnoj atmosferi, užitak je igrati u ovakvom okruženju. Favorit? Ma i dalje je sve 50-50. Igramo doma, vjerujemo u sebe i sve je otvoreno.
  • Thor
    3.7k
    Nema mjesta defetizmu.
    Je,razocarenje postoji buduci smo vodili 2-0 i na kraju igrali nerjeseno.
    Da je kojim slucajno bilo obrnuto,svi bi govorili da smo pronasli snagu i izvukli pozitivan rezultat za uzvrat.
    Nakon prespavane noci i kad sam pogledal snimku,duboko sam uvjeren da mi s njima mozemo ici do kraja i dobiti ih gore. Uopce nismo bili losi,dapace. A nema mjesta niti hejtu prema igracima.
    Cinjenica je da smo zabili 2 komada poprilicno jednostavno,imali sansu za 3-0 i jos par ajmorec mrtvaka...nije uslo...no to mi govori da nisu bauk niti su ekipa koja je svemirska.
    Jbg.dvije krivo ispucane lopte (stvar koncentracije) je dovelo do egal rezultata. To se dogodi i to nam treba biti lekcija da u europi moras biti fokusiran 110%.
    Dakle, u uzvrat dignuta cela, jake glave,hrabro i koncentrirano.
    Da li smo mi kadar za LP?
    Da li u LP mozemo nesto vise?
    Necemo ju sigurno osvojiti. Prema tome a mozda dobijemo protivnike koje mozemo dobiti ili izvuc bodove pa kog boli kurac! Uc u LP je lova koja nam treba a za rezultat cemo se potruditi da bude sto bolji.
    Dakle, ajmo skupit glave, biti pozitivni, gore napravit taj zadnji korak i osigurat si sezonu u lovi i dobre utakmice i gostovanja za jesen i zimu!
    Mi smo dinamo i nikog se ne bojimo! :strong: :heart:

...i jos nesto

Da smo kojim slucajem pobijedili (naravno bilo bi top) ugurali treci..ne znaci da gore ne bi mogli popljugat i ispast.
    Prema tome sama pobjeda,osim prestiza,ne znaci nista,tj.nije garancija da bi prosli. Uostalom tko zna kako tek tada to utjecalo na igru i stanje glava.
    Ovako znamo da mozemo s njima,imamo pozitav rezultat, znamo sto mozemo ili sto ne smijemo raditi i to je to! Idemo se s njima potuci i biti bolji.
  • Masto
    2.1k
    jedan je kolega napisao da mu je odskočila zbog lošeg terena
  • Mr Anderson
    21.5k
    Što je na kraju s Topićem? Kad se on ozlijedio? Ne znam kakve su šanse da se Stojković oporavi do srijede. Jako loš prijelazni rok je odrađen, sad bi nam i Vidović dobro došao. Igrači koje smo dovodili niti jedan nije spreman za play off, na kraju moraš uvoditi Mudražiju kojeg si praktički već otpisao.
  • Masto
    2.1k
    Nekako mi je falilo udaraca iz daljine, s obzirom na visinu njihovog golmana trebalo bi nekad nešto lakše uć
  • Ludovic IX
    12.5k
    ja sam vidio želju, htjenje i dosta grešaka početničkih, ne samo za golove već u primanju lopte te barem 5-6 krivo dodanih čistih lopti. neznam jel to zbog prevelike želje al da je ovaj prisptup bio protiv thuna, mi bi i bez crvenog i uz 0:2, okrenuli na našu stranu.

moj mali ima 10 godina i baš je tužan bio na tribini na kraju i kako sam njemu rekao, nema živciranja - imamo uzvrat a ako ne prođemo, imamo EL kao utjehu.

a što se tiče novaca, nije to na nama navijačima da se brinemo oko toga. može u nepopularna, ali ja više cijenim to što boban slaže momcad za sljedećih 5 godina nego što možda nije na vrijeme slozio za ovu sezonu.. a nije da nije rekao da nećemo nikog plačat jer sve bacamo na livakovića koji još nije nigdje otišao tako da možda to još uvijek vrijedi.

iskreno, nisam i neću bit defetist. ja na to sve gledam da ovoj upravi nije ova sezona cilj već da u sljedećih 5 (ili 10) godina narasteo na razinu da nam prolazak grupe LP bude pod normal.. vrijeme se ne može kupiti niti ubrzati
  • Marley
    5.8k
    Osim par forumašica, balkan dede i par tetaka.Noel

Trpanje u ovaj koš smatram skroz nepotrebnim i uvredljivim, ali ako te tako veseli, ok.

I onda barem reci tocno. Jedna forumasica, ali i nekoliko forumasa. (Samo su oni bili dovoljno pametni da odustanu, sacuvaju zivce i maknu se.)
  • antecacic
    387
    Ne znam kako je uopće za usporedbu jesmo li napredovali ako se priča u Betisu ili Celti, a potom o Vikingu. Prve dvije momčadi su koplje iznad ovih, a ja sam mišljenja kako uopće ne možemo napredovati ako smo lani imali veću širinu?

Idemo vidjeti tko nam je u odnosu na te utakmice dao nekakav impuls. Stojković? Prvi dio lanjske sezone mizerna minutaža, gotovo sramotno i skoro prodan u UAE. Kačavenda? Otpisan u više navrata, sada uhvatio formu i po meni u uzvratu mora biti u prvih 11 ispred skromnog Zajca ovog ljeta. Tada smo imali univerzalca Bakrara, nejasno smo se riješili igrača koji donosi enormnu kvalitetu a i ima statistiku.

Dalje, stoperski par je identičan, po meni s previše kredita (tu mislim na Domingueza) i čisto radi šoka bih ga ostavio na klupi u uzvratu. Dečko je u svim velikim utakmicama imao nekakav blackout. Radeljić passom može probiti linije a to bi moglo biti krucijalo kad nas Norvežani stave pod pritisak. Što se tiče Valinčića, početni hype i euforija su bili u velikim razmjerima, što vrijeme više odmiče postoji velika vjerojatnost da će i tu poziciju ponovno pokrivati stoper Galešić. Lijevo se konačno ustabilio Perez Vinlof jer je Goda samo solidna rotacija za HNL. Lijevo krilo nam je u prvoj polusezoni bio Hoxha u životnoj formi, sada je to izraubani Oršić.

Vi mlađi ste razumljivo euforični i pridali ste veliki značaj osvajanju dvostruke krune s Kovačevićem. Mišljenja sam da bi to s ovom razlikom u kvaliteti u ligi napravio gotovo svaki trenutni HNL trener. Ono što brine i što je lakmus papir je Europa, gdje s iole boljim momčadima izgledamo pogubljeno, primamo amaterske golove a naprijed je sve svedeno na improvizaciju.

Naravno da nije sam kriv za skraćenu klupu i promašen skauting, ali je tu već dvije godine i prošao je tri puta pripreme, pa ako nije u stanju imati smislen prekid, izlazak iz pressinga i jasno branjenje tranzicije i prostora, onda nešto šteka.
  • ElDorado
    13.4k
    Prodali smo rotaciju, pojačanja nisu spremna, dva igrača trenutno ozljeđena.
  • Roky
    155
    problem je taj da niko u HNL ne zna odgovorit na pressing malo jacih ekipa,pala nam je liga kvalitetom i nema podrazaja sve ekipe u HNL igraju bunker protiv nas...
  • Roky
    155
    Al jucer smo stvarno odigrali dobru tekmu
  • Str1nger Bell
    3.8k
    Ja mislim da mi ne mozemo igrati 433 u europi, jednostavno nemamo kadar za to.

4231 sa jednim pravim zadnjim veznim uz Mišića bi nam najviše pasalo po meni.
  • Crusades
    25.5k
    Zajc,nije dirao.Peškaman

E da, znači četvrta naša jako dobra situacija u drugom poluvremenu.

I ako ova tvoja slika nije dokaz naše dominacije, onda ne znam šta je. Na 2:0 smo imali stativu i onaj udarac (Stojković) koji je prošao malo pored lijeve stative.

Odličan ulaz u utakmicu, šteta kaj to do kraja nismo kapitalizirali.
  • IceMan
    4.4k
    Ako ništa - neki odgovori se nameću sami po sebi nakon odigranih 7-8 utakmica.

3 stvari za koje sam siguran da mora :

Galešić mora igrati prije Valinčića, Moris je totalno nestabilan otraga, ne samo onaj gol jučer nego općenito ne ulijeva sigurnost, s druge strane Gale i prema napred može, ona šansa koju je stvorio Prevljaku je za prste polizat

Oršić nije više ni sjena starog Orše, kako god Hoxha ili Topić moraju trenutno počinjat prije njega, meni je žao jer volim jako Oršu, al kako je tako je

Golman - moramo dovesti, čudi me da nismo imali nikakav plan B za Livakovića, istina Nevistić za jučer nije kriv ništa al nemamo povjerenja u njega, nema ni on sam u sebe

Dodao bi još da smo prodali i igrače koji su bili u rotaciji, na klupi ili su ozlijeđeni i vidlo se jučer da nam i to fali.

Ovi koji su došli nismo još spremni ili su ozlijeđeni.

No unatoč svemu po meni imamo veće šanse gore, uz par promjena unutar momčadi mislim da možemo izaći definitivno kao pobjednici.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.