• Orc123
    16.7k
    stvar je da smo kasno dovodili igrace, osim Orse i Radeljica nitko nije dosao da bi bio na raspolaganju za ove utakmice...jbg...s Danijem se ne zeli brzati da se ne ponovi Benaccer jer se s njim ozbiljno racuna za dalje. Nazalost od bitnojih odlazaka izdvojio bi Bakrara, dali puno ali ova momcad ima kvalitete i brzo ce to dovi na svoje. Do grupne faze svi ovi igraci dovedeni ce biti spremni bez obzira bilo do LP ili EL.... na kraju ce sve to biti dobro ali da nam trenutno fali igraca, fali.
  • Makedonion
    267
    Da smo gubili 0:2 i zavrsili 2:2, vjerojatno bi prica bila drugacija. Ovako ostaje zal jer sam nakon 10 minuta vec razmisljao o zdrijebu lige prvaka. Dojam je da se sansa prokockala iako ima jos 90 minuta.

Viking nije strasan kaj se tice dominacije na terenu, ali iz nicega dodju do gola. Tesko se zabije ekipi koja se brani i jos pretrci vise od tebe. A da su imali koncentracije u zadnjim dodavanjima, izbili bi nam 2 puta sami pred gol u drugom poluvremenu.

Mislim da nas slicna utakmica ocekuje i u Norveskoj, s time da ce nam opet trebati barem 15 minuta "prilagodbe" na umjetnu travu kao sto nam je trebalo u Svicarskoj.

Zelim biti pozitivan i reci da prolazimo dalje, al sam svjestan da ce biti kidanje zivaca i da postoji mogucnost kako cemo dominirati pa opet primiti neki demoralizirajuci gol.
  • db-izbjeglica
    21.2k
    Jako sam razočaran, jer je dinamo bolja momčad, koja je fenomenalno ušla u utakmicu, povela 2:0 u desetoj minuti i onda neprisiljenim pogreškama dopustila protivniku (koji napadački nije napravio puno) da izvuče dobar rezultat pred uzvrat.

Razočaran sam i jer vodstvo kluba nekoliko mjeseci nije sposobno dovesti vratara razine kluba poput dinama. Klub se doveo da u playoffu lige prvaka na golu imaš vratara klase "nije ništa mogao", koji će primiti 2 gola iz 3 udarca po golu i slegnuti ramenima. Dinamo mora imati vratara koji brani zicer po utakmici!

Sve skupa to čak i nije bilo loše, čak i u ovom scenariju, dimamo je mogao/trebao utrpati još gol-dva (2 stative, stojković puca iako je beljo sam, prevljak promašio loptu nakon asistencije galešića), ali detalji su odlučili da završi 2:2.

Ništa, dobiti u uzvratu, smanjiti broj neprisiljenih predaja lopti protivniku u noge i šanse su dobre.
  • Crusades
    25.5k

Netko je napisao da smo prvi (ili oba gola) dali samo na njihove greške i na temelju tribina.. prvi naša odlicna akcija, top prodor i ubačaj MPV-a pa opet dobar ubačaj Valinčića i udarac MPV-a. Ne znam koja je točno definicija kvalitetne nogometne akcije u kojoj su oba naša beka u njihovih 16m al rekao bi da je to dobar primjer.

Drugi gol ajde polupoklonjen od njihovog stopera, ali fantastična kontra Belje, odličan dribling neposredno prije asistencije. Al on je panj koji nema tehniku jel?

A sad vidim opet i greške kod oba primljena gola.

Ovo ne da su pokloni nego njihovi suigrači im ne bi odigrali onakve lopte kakve su im odigrali Mišić i Valinčić. Kod drugog gola je ovaj kojem je Moris izbio loptu *iz prve* odigrao za ovog Tripića. EJ našu izbijenu loptu je iz prve asistirao za gol.

Pa takva izbijanja se u pionirima ne rade (po podu u sredini).
  • shameless86
    2.2k
    bas sam tužan, prokockat ovak 2-0...lakse bi mi bilo da je zavrsilo 0-0
  • Laugreano
    6k
    Jako dobra naša utakmica. Sve osim dvije individualne greške je bilo dobro. Praktički nam priliku nisu stvorili. Ocito ce i ovoj generaciji trebat neko vrijeme da se rijesi dinamovskih golova.
  • Ivanmtk
    1.9k
    Ako ispadnemo jedini krivac će bit kratka klupa
  • prefontaine
    10.7k
    Sinoć sam bio prazan, jutros sam još prazniji. Ni sam ne znam što bih rekao i kako bih ovo iskomentirao. Riječ koja možda najbolje opisuje stanje kako se trenutno osjećam je, da 'prostite na izrazu, posrano. Eto, osjećam se posrano.
  • db-izbjeglica
    21.2k
    Slažem se, "posrano" je najbolji izraz osjećaja nakon ove utakmice.
  • Noel
    23.6k
    Pa takva izbijanja se u pionirima ne rade (po podu u srediniCrusades

Uz očajno izbijanje Mišića, nejasno mi je kako igrač koji zabija prima mirno loptu između 4 naša igrača.

Vojničku, disciplinaranu utakmicu naši moraju odigrat u uzvratu, dužni su.
  • Peškaman
    9.5k
    Čiji udarac je bio ono kaj je otišlo malo iznad prečke u drugom pol? Možda je golman čak dirao pa je bio korner nakon toga.Crusades

Zajc,nije dirao.

Najviše me nervira što ljudi povlače paralele s prošlogodišnjim predstavama u Europskoj ligi.

Ajde ne budite lijeni pa pogledajte reprizu od utakmice protiv Betisa ili Celte Vigo i onda pogledajte reprizu utakmice protiv Vikinga. Tko ne vidi razliku ili laže ili je zloban, nema treće
    hardek

Teško je usporediti, ne može se u istu klasu ekipa staviti Viking i Betis/Celta. Tek ćemo vidjeti,nadam se u LP koliko smo napredovali protiv takvih ekipa iz liga petice.

Te dvije šanse su došle nakon polukontri.
    Ne znam je li postoji negdje na internetu da se po vremenskim periodima može vidjeti posjed lopte (npr. od 10 do 30 minute) ali u tom periodu smo svjesno ili nesvjesno prepustili posjed protivniku.
    Jedino što sam uspio naći je ovaj grafikon "Match Momentum" gdje se jasno vidi.
    IMG-20260819-074118.jpg

I da,teren je izgledao baš loše.
  • VK87
    33
    Jutro nakon je osjećaj isti kao i sinoć nakon utakmice - žal zbog propuštenog.

Imali smo priliku protivnika koji je nakon 10 minuta bio na konopcima zakucat da više ne ustaje. Čak sam si u tom trenu kod 2:0 pomislio da 2 razlike nije dovoljna razlika za uzvrat, s obzirom na to šta nas čeka gore.
    Šteta, bilo je jako dobro prema naprijed, ali ti nedostaci koncetracije i dječje bolesti u fazi obrane su nas (opet) koštale u Europi.

Po meni, jer ulazak u CL u dobroj mjeri doprinosi našoj financijskoj opstojnosti u idućoj sezoni-dvije, trebali smo kvalitetom igračkog kadra biti na vrhuncu, a ne slabiji u odnosu na završetak prošle sezone. Ali to je samo moje mišljenje.

Šansa za prolazak je, naravno, i dalje tu. Protivnik nije bauk, čak štoviše. Dosta toga ovisi o nama. Ali mislim da će uzvrat u Norveškoj biti potpuno drugačija priča nego ono sinoć.
  • NerminB
    1.8k
    Steta, nista posebno nisu ovi. A moj zemo osutao ko da pet dana nije jeo. Jebiga, nadam se opet prolasku.

Atmosfera top :grin:
  • Dudu
    3.4k
    Za gostovanje trebaju nam dvije zamjene i mislim da s njima možemo proći.

Galešić za stabilniju obranu umjesto Valinčića i Hoxha umjesto Oršića, mislim da on više stvarno nema šta raditi u prvih 11.
  • Milki1
    50
    Prespavala se noc emocije su se slegle netko je vec sinoc prokementirao klasicni Dinamovski remi vodis imas sanse da ubijes utakmicu i ti se strmoglavis. Mislim da cemo ih proc u uzvratu na penale prognoziram 1:1 u napadu smo ubojiti pogotovo Beljo a obrana pa nije zabio samo tko nije pucao i hnl boranija, da se ispravim samo Zalgiris na maksu nije zabio i ovaj remi ide na dusu najjvise Bobanu i upravi gdje su pojacanja???
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.