• Kujtim Shalla
    11.2k
    Probat ga prodati ko Vidovića , nije katastrofa,ali nije to to , treba bolja opcija , definitivno
  • hardek
    12.1k
    Valinčić nažalost ne procesuira informacije na terenu dovoljno brzo za Europsku razinu nogometa. Točno vidiš na njemu da nekad zatrokira na sekundu dvije ali nažalost ta sekunda može biti presudna na ovom nivou.

Vinlof isto nekad donese pogrešnu odluku ali on sa sa svojom brzinom stigne pokrit to, Valinčić je isto relativno brz ali nije agilan
  • ElDorado
    13.4k
    Sutra bi dogovorio da ostvari taj bombastican transfer
  • NB86
    17.6k
    Propo ko stari kauč
  • austrijanac
    13.1k
    Isti kurac ko Hoxha - fizikalije su ok, zelja vjerojatno isto ali inteligencija u crvenome.

Trener koji je danas pomocni Leki je prije desetak godina psovao sve svece bocnima kad bi je vratili u sredinu u cetvrtom rangu natjecanja HNSa, a danas smo svjedocili to u play offu Lige Prvaka.

Za razliku od Hoxhe, jos uvijek imam neke nade za njega, samo da nije tvrdoglav.
  • crophantom
    6.9k
    Mislim da u kontekstu Europskih utakmica svi zajedno precjenjujemo njegove fizikalije.
    Ima nesto i u tome kaj sporo kopča, ali njega svako malo krilo ostavi 3 metra iza u prvih 5 koraka.

Za HNL je to ok, ali u Europi je on daleko od toga da ce se nešto isticati fizikalijama.
  • Orc123
    16.7k
    Nazalost utakmica doma peotiv Thuna je izuzetak, a ova danas peotiv Viking postala je pravilo kako on izgleda zadnjih pola godine. I ne samo radi gola, on curi na sve strane. Ja se iskreno nadam da on to moze popraviti i da bude priblizno onaj Vale od prosle jeseni jer trenutno je daleko najslabija karika.
  • građanin
    106
    Mislim da nas je Valinčić samo dobro upecao sa svojih 5,6 prvih dobrih utakmica... od tad nije ni sjena onog Valinčića kakav je bio.

Ne znam jel do ozljede, što čak i ne bi trebalo bit, jer je odradio pripreme u fullu, ili je to glave, ili jednostavno nije kapacitet. Po svemu sudeći, iako sam mislio da imamo najbolji desni dio uvjerljivo, mislim da bi komotno mogli potražit neko pojačanje i na toj strani, sva sreća pa je i najveća konkurencija tu. Pa makar da Valinčiću stvori svojevrsni pritisak da se malo 'trgne'
  • Jos-Optimus
    12.8k
    curio je on i proriv Thuna, treba nam desni bek. Nije da neće, ima srce, ali ispada baš peelagano
  • crophantom
    6.9k
    Mislim da nas je Valinčić samo dobro upecao sa svojih 5,6 prvih dobrih utakmica...građanin

On je i u tim prvim utakmicama curio u obrani, nije to novost. Samo kaj smo svi s pravom bili oduševljeni njegovom igrom u napadu, pogotovo suradnjom s Lisicom i automatizmima koje su ponijeli iz Istre. Kasnije su to i protivnici malo skautirali, došla je ozljeda i tak.

A sad je najveci problem kaj on meni izgleda ko danima stravične oscilacije u glavi, psiha stabilna ko kućne financije alkoholičara. Nit je on tak loš kak se sad prezentira na terenu, nit je tak dobar kak ga se sjecamo s početka, al ovo kak on brzo potpone nakon losije igre ili greške, to je cudo, on u sekundi ispadne iz utakmice i gotov je.
  • građanin
    106
    A sad je najveci problem kaj on meni izgleda ko danima stravične oscilacije u glavi, psiha stabilna ko kućne financije alkoholičara. Nit je on tak loš kak se sad prezentira na terenu, nit je tak dobar kak ga se sjecamo s početka, al ovo kak on brzo potpone nakon losije igre ili greške, to je cudo, on u sekundi ispadne iz utakmice i gotov je.crophantom

točno to.

da bar u dinamu prepoznaju koliko tim mladim balavcima općenito je bitan psiholog. ne znam koga trenutno imaju ali dobar motivator, psiholog je nekad bitniji od trenera i taktike. Čak bi rekao jednako važno jer izvlači nadnaradnu snagu kad je netko ''nabrijan'' kak spada.

samo zamisljam da neko odradi par kvalitetnih sesija s malim Stojkovićem čiji jedina prepreka da postane 30m€ igrač kroz 2 godine je glava. a to sve kvalitetan psiholog hendla u malom prstu. sam treba odriješit kesu i imat ga na plaći kak spada.
  • ElDorado
    13.4k
    Ajmo mi prodat Valinčića i još mu dat 100 € za putne troškove
  • građanin
    106

nou, nou.

samo treba neko malo nabrijat dečka i mali će bit konstantna i letit po terenu.

ima apsolutno sve predispozicije za to. ;)
  • ElDorado
    13.4k
    imao je on prilika. Ovo jučer je njegov masterpiece: prvi gol Christiansen uđe njemu iza leđa bez obzira na grešku Mišića imao je dovoljno vremena da gleda igrača a ne loptu, drugi gol nemrem niti komentirati, dve vezane greške, prvo krivo izbijanje iz sredine di on nema šta tražiti i onda zabija gol njegov igrač sa krila koji je sam ko duh.
  • Orc123
    16.7k
    i jos rusi cijenu Dominguezu koji bi po novinarima trebao pokrivati njegove gluposti!? Koji stoper je mogao pokriti onu glupost kod 2. Gola? Kako? Da se teleportira?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet