• Kujtim Shalla
    11.2k
    Probat ga prodati ko Vidovića , nije katastrofa,ali nije to to , treba bolja opcija , definitivno
  • hardek
    12.1k
    Valinčić nažalost ne procesuira informacije na terenu dovoljno brzo za Europsku razinu nogometa. Točno vidiš na njemu da nekad zatrokira na sekundu dvije ali nažalost ta sekunda može biti presudna na ovom nivou.

Vinlof isto nekad donese pogrešnu odluku ali on sa sa svojom brzinom stigne pokrit to, Valinčić je isto relativno brz ali nije agilan
  • ElDorado
    13.4k
    Sutra bi dogovorio da ostvari taj bombastican transfer
  • NB86
    17.6k
    Propo ko stari kauč
  • austrijanac
    13.1k
    Isti kurac ko Hoxha - fizikalije su ok, zelja vjerojatno isto ali inteligencija u crvenome.

Trener koji je danas pomocni Leki je prije desetak godina psovao sve svece bocnima kad bi je vratili u sredinu u cetvrtom rangu natjecanja HNSa, a danas smo svjedocili to u play offu Lige Prvaka.

Za razliku od Hoxhe, jos uvijek imam neke nade za njega, samo da nije tvrdoglav.
  • crophantom
    6.8k
    Mislim da u kontekstu Europskih utakmica svi zajedno precjenjujemo njegove fizikalije.
    Ima nesto i u tome kaj sporo kopča, ali njega svako malo krilo ostavi 3 metra iza u prvih 5 koraka.

Za HNL je to ok, ali u Europi je on daleko od toga da ce se nešto isticati fizikalijama.
  • Orc123
    16.7k
    Nazalost utakmica doma peotiv Thuna je izuzetak, a ova danas peotiv Viking postala je pravilo kako on izgleda zadnjih pola godine. I ne samo radi gola, on curi na sve strane. Ja se iskreno nadam da on to moze popraviti i da bude priblizno onaj Vale od prosle jeseni jer trenutno je daleko najslabija karika.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet