• NitkoBitan
    38.3k
    Do kad ima ugovor i koliko otprilike? Trebat ce to isplacivat kao Ristovskom, Ademiju i ekipi.
  • Dzoni
    7.5k
    Sve ono što sam i ranije govorio. Opran iliti po engleski washed igrač.
  • Niko1986
    8.4k
    Oršić i Hoxha trenutačno kao da biram između Nevistića i Filipovića na golu. Totalno svejedno.
  • miro
    9.6k
    bolje da Hoxha starta, pa Orša zadnjih 20-30 minuta
  • M94
    2.8k
    Nije to to jbg, daleko od starog Orsica nazalost.
  • austrijanac
    13.1k

Taman sam dosao to napisat i vidim ovo.

Jedan ima negativan nogometni IQ, drugi bira sigurno rjesenje bas svaki put.

Doslo do toga da mi Vidovic vec sad fali na krilu.

Ako je Nsoki programiran na osmicu, onda ili polazemo nade u Sivaleca ili smo u problemu jer ovo kaj njih dvoje igraju je kriminal.
  • joesimunic
    392
    Dovoljno za hnl, ali baš baš daleko od Lp, dve ako ne i tri klase lošiji nego kad je odlazio nažolst, daj Bože da me razuvjeri i zabije hattrick u gostima, ali ja bi radije Hoxhu gledo.
  • Orc123
    16.7k
    I opet ce me preglasiti neznalicom ali ja sam ovo za Orsu najavio jos prije njegovog dolaska da se bojim ove situacije u kojoj Orsa vise nije stari Orsa ali igra zato jer je Orsa. Komplicirano ali s druge strane i bas jednostavno za shvatiti. Rađe bi da nam je u sjecanju ostao onaj legendarni Orsa koji je rusio sve redom, a ne ovaj koji jednostavno se trudi ali ne moze.
  • GeneralNapoleon
    2.6k
    Sad sam pogledao snimku do ulaska Hoxhe, jer sam u soku koliko je moj dojam dijametralan od onoga vecina ostalih forumasa. I dalje ne vidim od kuda tolika pljuvacina.

Nikakav masterclass nije odigrao da se razumijemo. Ali po meni sasvim solidna utakmica i jasno bolje od onoga sto Hoxha pruza. Involviran prakticki u pola svih opasnijih akcija pored golova.

Ne kuzim kakvog to Orsica ljudi imaju u sjecanju. Ali Orsic nikad nije bio igrac koji ce driblingom maltretirat protivnicke obrane. Kombinatorika mi se i dalje svida. Jedino nase krilo koje pokusava odigrat brze duple pasove i koje odigra nekad i iz prve. Jedino sto bi moglo biti je da nema vise brzinu. Malo mi djeluje sporo. Ali s obzirom da se iz obe sanse kad je poslan u prostor izrodilo nesto mozda se varam.

Stojim dalje do toga da je i OVAKAV za dvije klase bolji od Hoxhe. Hoxha je optimalan igrac za ubacit zadnjih pola sata kad se igra razvodni ili je u totalnom kaosu, da na fizikalije nesta izkemija protiv umornih protivnika. Za vise od toga nije.

Naravno navjerojatnije ja nemam pojma. Ali vidjet cemo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions