• Fatos Beqiraj
    3k
    Steta trebali smo ostavit Bakrara Vidovica, dovest Bennacera, Fruka i onog Peretza sto nam je propao. Trebali smo probat jos jednom dovest modrica a ne da ostane u milanu i naravno livija.

S cime ljudi s cime ovo je realnost trenutno nasih financija. Sigurno da je uprava htjela ojacat kadar ali s cime, mi za nsokija dajemo 50% jer nam je puno milion dat eto kakva je situacija
  • Kujtim Shalla
    11.2k
    jebiga ,teško nam je svima prihvatiti tu činjenicu očigledno. Polako , malo po malo dolazi i to na svoje . Postaje jasnije. Pazi se na sve ,svaki euro se okreće po nekoliko puta. Kredit sviđa što nismo prodali nikog od važnih igrača. Ali opet po toj logici smo mogli pokriti najbitniji poziciju od svih, golmansku. Dopeljati golmana pa makar na pozajmicu . Vjeruj mi kad ti kažem da nismo gotovi sa prelazni rokom. Jednostavno moramo dovesti pojačanja ,i hoćemo ubjeđen sam. Predobra nam je struka da se to ne dogodi. Jednostavno Boban je prestručan da Ne bi pojačao momčad pa kako god to izkemijao. Mi smo neki kurac ,igramo Europu. Ovi klinci koje smo doveli su zalog za budućnost i tek trebaju postati novi Stojkovići,Belje itd.
  • San Lorenzo
    23.7k
    S cime ljudi s cime ovo je realnost trenutno nasih financijaFatos Beqiraj

A ono...dva prvotimca koji su kombinirano imali 25 golova i 13 asistencija u prošloj sezoni smo dali za šta, ni 6 milijuna eura, da bi nam playoff igrali Oršić i Mudražija na krilu, i još se lupamo u glavu jer nam kao Fran Topić nije spreman...Fran Topić je prevaga...
  • Zg123
    4.3k
    pa po tvom komentaru bi se dalo zakljuciti da nemamo ni za papar ili?
  • Kujtim Shalla
    11.2k
    Cijeli prošlu sezonu se znali da mu fale krila , i od krila dođu gora nego imamo(Oršić) desno smo isti ,lisica i Topić,preloše ,uz svompoštovanje prema lisici. Igra solidno ,ali bi morali bolje . Topić kad god je počeo ko da nije isti igrač. Najgori na terenu , a kad je ulazio znao je donijeti energiju i ono nešto pa se kaže dobar je za rotaciju. A to je jako malo
  • scooniepenn
    7.3k

Ide se iz krajnosti u krajnost. Postoje i slobodni igraci. Ispada da ili platis 3 + milje odstetu ili nista. Prijelazni rok je mogao biti bolje odradjen, jer smo cinjenicno prodavali bez da su dovedene zamjene uopce mogle zaigrati do sada. Jedini od svih dovedenih je Orsic kojeg si mogao koristiti i Radeljic koji je alternacija i 4. stoper u rotaciji. Prodao si Bakrara i Vidovica, a Rodrigueza i Kravtsova nemas do 9. mjeseca. To ima veze sa tajmingom, a ne lovom.
  • Crusades
    25.4k
    Meni je nedopustivo jedino prodaja Bakrara. I to prije Thuna. Lik je zabio 15ak golova prošle sezone, 10ak asistencija a mi ga pustili na prvu ponudu.
  • hardek
    12.1k
    Meni je nedopustivo jedino prodaja BakraraCrusades

Po meni je veći problem prodaja Vidovića u ovom trenutku. Moglo se dogovorit da ide za 10 dana ako znaš da imaš načetog Stojkovića.

Bakrarove zamjene Lisica i Topić su isporučili svoje u ovim kvalifikacijama za razliku od njihovih kolega s druge strane
  • crophantom
    6.8k
    Najveći problem ovog prijelaznog roka cak nije to da nismo potrošili novce, nemamo ih i ok, sve 5.
    Van egzibicija s golmanom, mi od kraja prošle sezone znamo koji su nam problemi, a doveli smo igrače koji ce mozda biti top, ali negdje nakon 15.9.

Za ovu krucijalnu fazu si prodao Bakrara koji bi ti zlata vrijedio danas i Vidovica/Soldo (ako ostane 1 od njih 2 bar imas živo tijelo u veznom redu za uvesti), doveo si Radeljica na vrijeme koji ti realno ne treba za ovu fazu i doveo si Orsica koji je realno rezerva i trenutno nesto losiji igrac od Arbera.
    Prevljak mi je ok jer ti odlaskom Bakrara treba zamjena za Belju.

Dani ce biti spreman nekad u 9. Valjda, Rus također, Nsoki isto, valjda, neznam koji je plan s njim, Stojakovic na zimu, Fuzy pitak boga gdje je, isto se planira za prvu momčad za par mjeseci.

Mozda svi oni budu top, ali činjenica je da si ti ekipu gradio za 1.10. Ili 1.11., a da si je za kvalifikacije cak malo oslabio.

Za moj ukus, radije bi da se onda prodalo Sergija, gurnulo Galesica u ekipu, pa dovelo na vrijeme par igraca na drugim pozicijama.

Nije mi i dalje jasan toliki rizik da se i nakon Thuna dovodis u poziciju da ti jednom ozljedom Mudrazija postane prva opcija s klupe, a da alternativu na desnom krilu ni nemas.

I takvi smo danas bili bolji, ali bome nisi bas treneru i ekipi nešto povecao šanse da prođu u ove 2 utakmice.

Prije nego me se napadne, da ponovim, nisam za to da zbog LP ulazimo u financijske dubioze, ali ako znas da nemas za kiflu, jbg, prodaj nekoga i balansiraj ekipu, nemoj se dovesti do toga da imaš jeben rezervni stoperski par, a da u vezi moliš krunicu svaki put kad ti neko starta na igraca.
  • Ljubo
    1.6k
    Doveo bi jednog desnog bočnog do kraja prijelaznog roka.
  • Orc123
    16.7k
    Dobro, sad se bas dramatizira. Pa nismo igrali protiv Klostar Ivanica nego protiv jedne jako dobre momcadi koju smo realno nadigrali i odigrali dobru utakmicu, po meni najbolju u Europi ove sezone ali 2 individualne greske Misica i Valincica nazalost je protivnik neumoljivo iskoristio.
    Ako prođemo u LP ispast ce sve najbolje, a ako ne pa mozda i bolje za ovu ekipu da je to EL. Ocito nisu bajne financije i ne mogu prigovarati na ovaj transfer rok osim mozda nerjeseno pitanje golmana. Sve ostalo se cini realno i u skladu s mogucnosti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.