• VE86
    173
    Danas nismo imali sreće. Po svim parametrima smo bolji od Norvežana. Na prvu rezultat koji nam smanjiva šanse za prolaz, ali nakon odgledane utakmice dajem 10-15 posto sanse vise Dinamu. Ovako isto u Norveškoj i nema straha.
  • Zg123
    4.3k
    Boban i ekipa ili su vizionari ili su u ovu sezonu usli nespremni i s neralnim ocekivanjima od ovog kadra. Imamo 3 nova igraca od toga su sva 3 nespremna odnosno 2 su klinca iz svjetskih akademija koji ce prvi put zaigrati seniorski nogomet, 3. je Rus kojem je ovo prvi odlazak u inozemstvo i isto dolazi poluspreman, znaci sva 3 igraca teske nepoznanice i jos uz to nespremni.

Orsic? Mislim da se tu nema sta komentirati vise...Filipovic i Nevistic kao 1. golmanske opcije? Isto promasaj. Prevljak i Radeljic solidni hnl igraci i bit ce korisni za rotaciju. Stojakovic pojma nemam, stigao polomljen, mozda i bude nesto od njega, valjda ce biti spreman do ljeta gospodnjeg?

Ovaj kadar ce se prosetati hnlom to je svakome jasno kao dan, ali mislim da smo kao klub prerasli taj fucking hnl i da moramo malo ipak dignuti letvicu gore?
  • prefontaine
    10.7k
    pa dobro, suvereno ćemo osvojiti HNL, vjerojatno osvojiti i kup, a u Ligi Prvaka ćemo biti kanta za napucavanje protiv barem 4 protivnika. Protiv ostala 4 ćemo tražiti prolazak dalje i ok. Ništa što do sada nismo vidjeli, živjeli, proživjeli.
  • Goncalo Santos
    4.4k
    Nadam se da ce uskoro netko postaviti pitanje na presicama u kakvom su stanju Dani i Nsoki. Za Danija je bila prica mozda ce biti spreman za Rijeku, za Rudes sigurno.

Opcenito mi je nevjerojatno da o njima nitko nista ne pita i da se nista ne zna, ali zato ne sumnjam da nece biti koja o Mudraziji....
  • Dinaminjo
    2.4k
    Dinamovi navijaci zele instant dobitak, sto je ok.

Dinamova Uprava zeli dugorocnu stabilnost i napredak korak po korak.

Na zalost nekad to dvoje nije moguce u istom trenutku
  • NitkoBitan
    38.3k
    Izdominirali smo ih, na trenutku sam pomislio da igramo protiv Rudesa. Ajmo kmecat o prijelaznom roku, umjetnoj travi i cemu vec ne i obavezno razapet Nevistica na kriz jer bi sa Livakovicem dobili 2:0 (mos si mislit).
  • crophantom
    6.8k
    Lako za golmana sad, veza nam je trenutno puno veci problem, pogotovo za ovih idućih par tekmi.
    Stojke ozlijeđen, Zajc načet i totalno van forme.
    Sreća da je Kača uskrsnuo, ali to je sve jako tanko.

Ako želimo imati ikakve šanse gore mislim da moramo "žrtvovati" Varaždin.

Nek igraju Gale, Šunta i Mudri, da bar Misic svjež dode u Norvešku...
  • NitkoBitan
    38.3k
    Nek igraju Gale, Šunta i Mudricrophantom

Onaj trenutak kad je Mudrazija usao mi smo nestali u sredini.
  • crophantom
    6.8k
    meni je to jasno, ali koga ces? Nije da prštimo od opcija
  • Bosskovitz
    21.4k
    Golovi su primljeni iz grešaka, ali dobar stav, pritisak cijelo vrijeme... 23 udarca, to je praktično udarac prema golu svake 4 minute. Nismo imali sreće, ali ako ovako budemo igrali u Norveškoj - idemo dalje.
  • austrijanac
    13.1k
    Srao sam protiv Thuna za sank, pa je red i pohvalit.

Danas sve pohvale, cak me dvaput podsjetila konobarica da cvikam godisnju.

Plus od mene, napredak.
  • Chempers
    1.4k
    Volio bih vidjeti kako bi ovu ekipu poslozio jedan kvalitetan trener koji zna igrati Europu. Nećemo to saznati, al uz sve nedostatke ovog kadra mislim da bi opet bili daleko bolji od ovoga.
  • rioda
    17.9k

Daj neki prijedlog sastava kako bi to ti ili taj kvalitetan trener posložili
  • austrijanac
    13.1k
    Samo da se taj trener ne zove NB jer s razlogom ga nitko ne zeli vec godinama.
  • Chempers
    1.4k

Sastav teško može biti puno drugačiji jer nemamo širine, al zato može sustav i mentalitet. Ova ekipa izgleda kao bezglava kokoš na terenu protiv jačih suparnika, broj primljenih golova i to sve mahom na Maksimiru dovoljno govori.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.