• Ljubo
    1.6k
    Koliko izgleda bolje kada iza njega igra MPV, šteta stative. Ona lopta za Lisicu fenomenalna :cool:
  • hardek
    12.1k
    Ona lopta za Lisicu fenomenalna :cool:Ljubo

Da je Lisica vratio u 5 metara na Belju, akcija za nogometne sladokurce
  • scooniepenn
    7.3k

Tocno to sam napisao nakon Thuna. Thun je pustao Godu, jer od njega nikakve opasnosti prema naprijed nema, a fokusirao se na Orsu. Osim toga, uz Pereza Vinlofa mu je i puno lakse kombinirati i krizati. Sve u svemu bit ce Orsa dobar. Steta stative, jer mislim da ce ga gol potpuno otvoriti.
  • Zg123
    4.3k
    Mislim da neki lazu sami sebe kad pisu da Orsi treba vremena da udje u sezonu, realnost je da nece i da je on trenutno rotacija za hnl a i to je bome upitno.
  • striko
    3.7k
    Dinamo B pa traži formu.
  • Xpert1992
    921
    Sad se trazi da Hoxha starta, a do jucer je pol foruma ga htjelo prodat. :lol:
  • Kujtim Shalla
    11.2k
    Zato što je Orša još gori , ali ljudi još uvijek misle da da je to isti igrač ko prije tri godine ,da mu treba vremena , da kasnije pali i te floskule . Do sad po ničemu nije pokazao da je pojačanje
  • don
    20.9k
    Hoxha > Oršić. Hoxha je jedino krilo koje može probit i zabit ili dati loptu u peterac. Oršić je ispran i on je svoje Dinamu dao, može iznenadit nekim šutem sa 20 metara i to je to.

Hoxha ima 27 godina, ne daje ništa manje od Mislava, posli solidne sezone može se uzet za njega par milijuna. Stvarno ne vidim smisao igranja Oršića.
  • Blueshadow86
    5.5k
    Pisao sam neki dan da Oršić nije onaj isti igrač kao u razdoblju od 2018. - 2023., što je i normalno da nije.
    Bitno da su prije koji dan neki govorili kako je 2 klase bolji od Hoxhe. Kako da ne. Njih dvojica su trenutno u 5 deka.
    Vrijeme je da se prestane živjeti u romantici.
  • Filip Međimurje
    1.7k
    Orša prije 3-4 godine je 2 klase bolji od Hoxhe, Orša danas je slabiji od Hoxhe.
    Neki romantiziraju i jedva čekaju da Hoxha zabije da mogu opravdati svoj ružičasti pogled na svijet.
    Volim ga neizmjerno, ali danas mi ga je bilo žao, baš je imao puno neforsiranih greški, a prema naprijed skroz sterilan.
    I dalje sigurno ima težinu što je u krugu momčadi, ali on je taj koji mora igrati protiv Rudeša, a trenutno Hoxha u Europi.
  • crophantom
    6.8k
    Neshvatljivo da je on ostao na terenu, a Lisica izašao van.
    Lako za napad i to kaj tam nije pravi, u obrani ispada sam tak.
    Protiv jačih ekipa ce nas neko izmasakrirati preko njegove strane
  • vjeko1701
    28.2k
    Orša je i dalje inteligentniji igrač i bolji je za kombinatoriku ALI nažalost je sa godinama i ozlijedom izgubio svoj forte a to je bila eksplozivnost i brzina. S tim da ga ne želim procjenjivati po tome kaj je radio na desnom krilu zadnjih 15 minuta utakmice jer niti bi on trebao igrati tamo niti bi trebao igrati toliko dugo.

I dalje stojim pri svom mišljenju a to je da može biti dobra zamjena za zadnjih 15-30 minuta u Europi i da može u HNL-u odmarati prvo krilo po 60-70 minuta kao starter i biti pouzdana zamjena za prvo krilo zadnjih 30 minuta.

Pisalo se da je za tu ulogu i doveden.

E sad, dal je to prvo krilo Hoxha ili je za njega došla ponuda pa će biti doveden netko drugi, ne znam. Nadam se da da jer ni Hoxha ni Orša ne mogu iznijeti ovu sezonu kao prve opcije na kvalitetan način.
  • ElDorado
    13.4k
    Orša izvbjegava svaki kontakt i više nije u stanju pretrčati igrača. Nesto kao Pjaca proslih godina.
  • Dinaminjo
    2.4k
    Dobro ekipa kaj je odigrao br 11 onda?!
  • mosad
    2.9k
    Ni hoxha ni orsic nebi trebali biti u izboru za prvih 11 ovoga Dinama
    A vjerovatno nebi trebali uopće biti u Dinamu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions