• vjeko1701
    28.1k
    Konačno netko realan. Van naša 2 poklona imali su jedan udarac sa 30 metara. A ekipa ovdje pizdi na obranu i generalizira stvarihardek

A jbg, piše se 2:2. nije njihov gol manje vrijedan jer smo im ga mi servirali na pladnju. Samo zato jer smo imali više šansi ne znači da nije loše kaj smo uspjeli primiti dva gola iz njihove dvije šanse. Sve je to dio igre. Umjetnički dojam ne donosi ništa.
  • mrgud
    849
    Nakon drugog gola počeli smo se previše povlačiti.Dopustili smo im da im stoperi do centra vode loptu da ih nitko ne pritiska.Ćemu to,imamo puno bolji vezni red koji može to iskontrolirati
  • Hebimir Strašni
    340
    Pogledaj sutra ili danas u reprizi prvi gol .Miške zahebe u ispucavanjr i izlazi iz 16m na igrača kojem je "dodao" loptu. Snimi šta radi Domingez. Umjesto da pazi svog igrača izlazi van za Mišićem i ostavlja vikinga samog ko duh.
  • don
    20.9k
    Neki decki bi se stvarno trebali zapitati oko svojih komentaraJos-Optimus

a ko sad evo? Ne vidim apsolutno ni 1 loš i pljuvački komentar. Iako nema ništa loše u "pljuvanju" dok se odnosi na teren i dok nema vrijeđanja.
  • vlakdozemljesrece
    1
    Ne znam jesam li ja lud ili koji klinac, ali stvarno ne kuzim ispucavanja Nevistića ako je stoper slobodan!? Zbog čega? Evo molim ako mi netko može to pojasniti.. Svaka njegova utakmica lopte nabijene u 3 lijepe .. Napadači nam se troše na skokovima i rijeeeetko koji zračni duel da je naš.. Prihvatit cu da je igra nogom loša okej stoji ... Ali toliko puta ti je stoper izvučen i traži te loptu ti ju nabijaš.. zadnja linija trči naprijed.. mi na centru gubimo loptu obrana ajde nazad .. i lik to vrti u krug .. Dođi Miške po loptu lik se ne usudi dodat.. vrati se Stojke lik i dalje ispucava.. Evo nije mi jasno .. Pa nije pressing Bayerna ili Barce pa da se uzjebeš kao malo dijete...
  • hb1
    797
    Ovakvo rano vodstvo i 2-0 treba znati čuvati, a tu ti treba pokvarenog iskustva prekaljenih mudonja za šta ne krivim dečke, takvih likova jednostavno nemamo.
    Sretno u 2 pol, ajmo plavi!
  • Pulfer
    212
    pogledaj opet snimku kak Lisica ispada, ničim izazvan se miče od svog igrača. Mišić je zajebo s tim ispucavanjem, al to se dogodi, ovo se Lisici ne smije dogodit nikad
  • Hebimir Strašni
    340
    Sreća tvoja kad budes u mojim godinama bude i to došlo :grin:
  • Ivan0302
    2.1k
    slažem se djelomično s ovim postom, ovu tekmu mu nijedna nije otišla u kukuruz lopta, sve su završile u terenu
  • Mr Anderson
    21.4k
    Ak još uvijek netko nudi 12 milja za Domingueza, prodati ga odmah.
  • Jos-Optimus
    12.7k
    pa jbt ekipa krivi Nevistica...neki vec pisu osmrtnice. Tekma se igra 90 min, ajmo vjerovati da ce biti dobro
  • rokikaciga
    17.1k
    Kova razjeban izasao iz tunela, mora da je bilo jebanja majke

AJMO DINAMO
  • don
    20.9k
    Ak još uvijek netko nudi 12 milja za Domingueza, prodati ga odmah.Mr Anderson

:lol: :lol: :lol:

a u isto vrime braniš Kovačevića. Zašto ne i Domingueza? Iako ne znan šta je to posebno loše odigra.
  • Hebimir Strašni
    340
    Apsolutno tu je kod oba gola zajebalo bar 3 igrača lošim odlukama ili postavljanjima. Samo sam htio pokazati da to nije greška samo 1 igrača
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.