• dzis
    1.6k
    Jbt samljeli smo ih
  • Kumerle
    3.5k
    Dečki, ovo je Dinamo. Na gol više.

Naprijed plavi lavovi, bodre vas vaši purgeri!

Još 3 poluvremena za proći i bit bolji
  • Mr Anderson
    21.9k
    Dinamo pod Kovačevićem se u Europi uvijek raspucava na Maksimiru. Nikakva nam to utvrda više nije. Daj da jednom ne primimo 2-3 komada u prvom poluvremenu doma od neke ozbiljnije europske ekipeMarkelo

Jeli Kovačević rekao Mišiću da im doda loptu na 25 metara, jeli rekao Valinčiću da vrati loptu u sredinu na 20 metara, jeli on kriv što nemamo boljeg golmana (iako nije kriv za golove)?
  • Dendle71
    575
    Po meni za prvi gol kriv je Lisica u zacetku njihove akcije. Zaletio se naprijed (valjda cuvari Stojkovica) i ostavio svog igraca na krilu. Nakon toga su se pak zaredale ostale greske. Misics ispucavanjem i oog nesmetano pustaju u kaznenom prostoru da mirno primi loptu.
  • hardek
    12.7k
    Jbt samljeli smo ihdzis

Konačno netko realan. Van naša 2 poklona imali su jedan udarac sa 30 metara. A ekipa ovdje pizdi na obranu i generalizira stvari
  • Filip 91
    2.6k
    Za uzvrat je potrebna pobjeda od 2 razlike, drugacije ce tesko do prolaza.
  • bluemagic
    1.3k
    Zabit cemo mi sigurno jos 1, svaki dolazak u zadnjih 20 metara je opasnost za njih

Orsic nekako usporen i drven od ozljede, nadam se da ce se poboljsati
  • Archangel
    307
    Hoxha je beskoristan odkako je završila prva polovica prošle sezone.
    Lik nije niti trebao biti u Dinamu više. Ako niti Oršić nije više dobar i ne očekuje se da se poboljša onda nam treba novo lijevo krilo za prvih 11
  • Xpert1992
    982
    Kaj je tu je sad. Nema se kaj cendrat. Idemo izac i probat utrpat jos koji i pobjedit. Meni je iskreno najvise zao kaj je Stojkovic ono iz mrtvog kuta isao pucat a Beljo mu stoji na metar i pol od praznog gola. Mene tjesi cinjenica da smo odlicno odigrali. Osobno nisam ocekivao da cemo tak dobro krenut u tekmu.
  • DrRatoljub
    1.5k
    Oni imaju xG na neku foru 0.28. Mi 2.07.
    Koma. Ali moramo nastaviti igrati.
  • Jos-Optimus
    13.2k
    Rasturiti u nastavku, nastaviti isto, hrabro. I dobivamo 5-2. Neki decki bi se stvarno trebali zapitati oko svojih komentara, radije nek odu na tekmu ili u birc s ekipom
  • Fatos Beqiraj
    3.3k
    Bolji smo puno, proc cemo ovo ne bojim se ni da odemo sa remijem tamo. Kvaliteta ispliva na kraju
  • BBB1312
    30
    definitivno nam treba novo lijevo krilo a po meni i bomo jedno zamjensko desno krilo
  • San Lorenzo
    23.9k
    U svakoj liniji imamo po jednog igrača koji je daleko od razine nogometa kojabje potrebna na ovom nivou, Nevistić, Valinčić, Zajc i Oršić...posljednji me još i najviše ljuti jer smo doveli njega, a prodali Vidovića.
  • vjeko1701
    29.3k
    Konačno netko realan. Van naša 2 poklona imali su jedan udarac sa 30 metara. A ekipa ovdje pizdi na obranu i generalizira stvarihardek

A jbg, piše se 2:2. nije njihov gol manje vrijedan jer smo im ga mi servirali na pladnju. Samo zato jer smo imali više šansi ne znači da nije loše kaj smo uspjeli primiti dva gola iz njihove dvije šanse. Sve je to dio igre. Umjetnički dojam ne donosi ništa.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.