• NoSkillan
    530
    ma dobicemo mi ovo
  • vjeko1701
    28.2k
    Bio bi puno zadovoljniji da je 0:0. Jbt. tako kreneš, 2:0 u 10 minuta i sve kaj ne smiješ je glupostima dopustiti protivniku da se vrati iz mrtvih. Talentirana ekipa ofenzivno ali previše manjkava defenzivno.
  • Neznam
    99
    desni bek je najveci problem ako izuzmes nase greske. Valinčić igra užasno od kad se oporavio od ozljede još na zimu. I dalje držim da je Galešić trenutno bolje riješenje...
  • don
    20.9k
    pišem za drugi gol, a ne za cilu utakmicu.
  • striko
    3.7k
    Strašno koliko je Orša izgubio samopouzdanje. Trudi se, nabacuje ali džaba sve.

Sramota od ovih ispast ali i ako prođemo bit će dugi neprospavani noći u LP.
  • Milki1
    50
    Kako god zavrsilo mene samo zanima mozemo li pravi tekmu u gostima odigrati prosle sezone protiv Genka se vidlo da mozemo. Mozemo li ponovit nesto takvo pa da znamo ima li tu materijala za natjecanje u bilo kojoj skupini jer treba nam dobrih utakmica jakih u kontinuitetu.
  • NoSkillan
    530
    gledam tekmu u kaficu i ne mogu slusat ove kvazi znalce koji mi pricaju da je misic kriminal igrac i beljo da nije neki napadac, jos koje hladno pivce i bit ce fajront
  • BBB1312
    15
    ma i ja vjerujem da budemo ali nam ova 2 gola stvarno nisu bila potrebna sad smo samo u problemu.
  • VještacZG
    40
    Gale in Vale out
  • Dani Olmić
    2.3k
    Cak i da prodjemo ove kako ce to tek izgledat kad protivnici dodu u zagreb, obrana pliva
  • Hebimir Strašni
    343
    Ma da obrana na papiru top alu ovakve greške u LP :cry: Visi tu Valunčić konstantno, ali ja ne razumijem Domingeza tako ne igra netko ko "vrijedi" 15m.
  • hardek
    12.1k
    Šta pametno napisat nakon ovog poluvremena. Umjesto 4:0 je 2:2. Odigrali smo vrhunsko poluvrijeme, možda i najbolje Europsko pod Kovom. Jebeno nemožeš vjerovat da su im se obje lopte odbile savršeno u noge, oni nama realno nisu šansu stvorili
  • Facke
    8.7k
    Do primlenoga gola moreme biti zadovolni. Se nakon katastrofa. Mores voditi s 4:0 a na kranu je 2:2. Zbog glupih pogreski. Saki pogresi nije problem ali jbg Misicu se vec dva pot desile v europske tekme , i te same ovu sezonu. I te me zivcera , moram reci. Valda je s takvi lopti vec 10 golova skrivil.
  • Krizy
    74.9k
    I dalje držim da je Galešić trenutno bolje riješenjeNeznam

Ja sam prvi na Zoni pisao da Galešić može igrati desnog beka, mjesec dana prije nego ga je Kovačević prvi put koristio kao desnog beka.
    Slažem se, Valinčić loš nakon ozljede. Naprijed još i dobar, ali u obrani loš.
  • Benedikt
    294
    Šteta one početne prednosti, ali ovi imaju dva ulaska u šesnasterac i dva pogotka. Baš iskorištavaju svaku našu grešku
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.