• NoSkillan
    586
    ma dobicemo mi ovo
  • vjeko1701
    29.3k
    Bio bi puno zadovoljniji da je 0:0. Jbt. tako kreneš, 2:0 u 10 minuta i sve kaj ne smiješ je glupostima dopustiti protivniku da se vrati iz mrtvih. Talentirana ekipa ofenzivno ali previše manjkava defenzivno.
  • Neznam
    109
    desni bek je najveci problem ako izuzmes nase greske. Valinčić igra užasno od kad se oporavio od ozljede još na zimu. I dalje držim da je Galešić trenutno bolje riješenje...
  • don
    21.6k
    pišem za drugi gol, a ne za cilu utakmicu.
  • striko
    3.8k
    Strašno koliko je Orša izgubio samopouzdanje. Trudi se, nabacuje ali džaba sve.

Sramota od ovih ispast ali i ako prođemo bit će dugi neprospavani noći u LP.
  • Milki1
    57
    Kako god zavrsilo mene samo zanima mozemo li pravi tekmu u gostima odigrati prosle sezone protiv Genka se vidlo da mozemo. Mozemo li ponovit nesto takvo pa da znamo ima li tu materijala za natjecanje u bilo kojoj skupini jer treba nam dobrih utakmica jakih u kontinuitetu.
  • NoSkillan
    586
    gledam tekmu u kaficu i ne mogu slusat ove kvazi znalce koji mi pricaju da je misic kriminal igrac i beljo da nije neki napadac, jos koje hladno pivce i bit ce fajront
  • BBB1312
    30
    ma i ja vjerujem da budemo ali nam ova 2 gola stvarno nisu bila potrebna sad smo samo u problemu.
  • VještacZG
    60
    Gale in Vale out
  • Dani Olmić
    2.3k
    Cak i da prodjemo ove kako ce to tek izgledat kad protivnici dodu u zagreb, obrana pliva
  • Hebimir Strašni
    374
    Ma da obrana na papiru top alu ovakve greške u LP :cry: Visi tu Valunčić konstantno, ali ja ne razumijem Domingeza tako ne igra netko ko "vrijedi" 15m.
  • hardek
    12.7k
    Šta pametno napisat nakon ovog poluvremena. Umjesto 4:0 je 2:2. Odigrali smo vrhunsko poluvrijeme, možda i najbolje Europsko pod Kovom. Jebeno nemožeš vjerovat da su im se obje lopte odbile savršeno u noge, oni nama realno nisu šansu stvorili
  • Facke
    8.8k
    Do primlenoga gola moreme biti zadovolni. Se nakon katastrofa. Mores voditi s 4:0 a na kranu je 2:2. Zbog glupih pogreski. Saki pogresi nije problem ali jbg Misicu se vec dva pot desile v europske tekme , i te same ovu sezonu. I te me zivcera , moram reci. Valda je s takvi lopti vec 10 golova skrivil.
  • Benedikt
    338
    Šteta one početne prednosti, ali ovi imaju dva ulaska u šesnasterac i dva pogotka. Baš iskorištavaju svaku našu grešku
  • hanibal
    193
    šteta, ali jos je ostala 3 poluvremena, Viking je li la sa Thunom mozda malo brza ekipa od Thuna i malo kvalitetniji igrači.... samo da nek se Stojković razmaše, dosta paze na njega
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.