• Jurki
    27.5k
    Kad bi pogledali prvi i drugi mandat Vidovica u Dinamu, mozemo ga ocijeniti vrlo dobrim.
    U prvoj sezoni nas je u mnogo utakmica izvadio iz ponora fantasticnim golovima sa krila i moze se reci bio vrlo zasluzan za predzadnji naslov prvaka.
    Prosle sezone je imal malo slabiji ucinak kaj se golova tice, al je isto tak imal sjajnih poteza poput onog u Varazdinu, prekrasan gol Belupu i žgadiji.
    Međutim isto tak nije kod nas ostvaril puni potencijal i opravdal Dinamov cener.
    Na kraju financijski aspekt, finu cifru smo na njemu zaradili.

Gabrek, sretno u Njemačkoj te se nadam da se bus dobro snasel u novom klubu.
  • Nogo
    12.5k
    Vidim da je isto desetku dobio u Paderbornu.
    Oh wait, ipak je 40!

Sve u svemu sretno Vida u daljnoj karijeri! :cheer:
  • CastAway1986
    6.2k
    Svi znamo da mozes puno bolje , Hvala na svemu i sretno u Bundesligi..
  • Crni86
    23.7k
    Jako lijepa Vidina poruka za oprostaj. Sretno dalje Vida!
  • DZG90
    268
    Draga Dinamova obitelji,
    danas se opraštam od kluba koji mi je značio puno više od samog nogometa. Dinamo Zagreb uvijek će imati posebno mjesto u mom srcu. Nositi ovaj grb bila je velika čast i privilegija.
    Od srca želim zahvaliti svim trenerima, suigračima, djelatnicima kluba i svim ljudima koji su bili dio mog puta. Hvala vam na svim iskustvima, zajedničkim trenucima i uspomenama koje ću zauvijek nositi sa sobom.
    Vjerujem da je cijela ova priča mogla završiti drugačije i bolje. Bez obzira na sve okolnosti, odluke i različita mišljenja, uvijek sam davao svoj maksimum i nastojao na najbolji način predstavljati ovaj klub i grb koji sam nosio. Iz Dinama odlazim uzdignute glave, ponosan na 79 odigranih utakmica, 25 g/a i sve što sam dao za ovaj klub.
    Hvala, Dinamo, na svemu. Želim vam puno uspjeha u budućnosti i vjerujem da ćemo se jednog dana ponovno sresti.
    Gabi
  • Kumerle
    3.4k
    Šteta što se nije pronašao, jedan od rijetkih bivših igrača koji su ovako "jeftino" otišli, a u koje vjerujem da može bolje i više.

Samo su mu 22, sretno dalje!
  • rokikaciga
    17.1k
    Vjerujem da ova knjiga nije zatvorena. Sretno Gabi :heart:
  • Paggini
    95.7k
    79 odigranih utakmica, 25 g/aDZG90

:lol: :lol: :lol:

Gabi ikono, nek ti je sa svom srećom, bit će još dana, bit će megdana, vratit ćeš se ti u Dinama!!!
  • Kruno
    1.6k
    Nadam se da nece biti i treci put.
  • Hebimir Strašni
    344
    koji Vida ? Jel Rudika ili Domagoj.
  • fakin
    5.8k
    Vjerujem da je cijela ova priča mogla završiti drugačije i bolje.DZG90

Pa mogla je da ti nisi htio otici. Mislim kakva patetika, lik trazi da ode, a onda napise da je moglo sve biti drugačije.
    Sretno mu u borbi za koju minutu u njemackom davljeniku, a Dinamo ce igrati ligu prvaka.
  • ElDorado
    13.4k
    “Vjerujem da je cijela ova priča mogla završiti drugačije i bolje. Bez obzira na sve okolnosti, odluke i različita mišljenja, uvijek sam davao svoj maksimum..”. Očito se vidio na nekoj drugoj poziciji
  • ElDorado
    13.4k
    jebote covjece inace ne odgovaram na tvoje prosere ali zakaj si toliko negativan? Kae trebao? Poslati sve u krasan kurac?
  • Jos-Optimus
    12.7k
    Draga Dinamova obitelji, hvala vam na svim lijepim trenucima, a ti Kovačeviću i Bobane, ma idite u 3... :lol:
  • Kujtim Shalla
    11.2k
    Meni će ovaj dečko uvijek biti jedan od najdražih igrala koji su igrali u Dinamu. Oličenje dobrote , odgojen da voli sve što je Hrvatsko, i kad mu je bilo teško uvijek vedar i nasmijan . Niti j dan eksces vezan uz ovo vrijeme provedeno u Dinamu, ima nogomet u malom prstu. Da se njega guralo kako se neke druge nekad guralo ko zna šta bi bilo. Međutim neka su druga vremena i dobro je da je tako. Ili jesi ili nisi ,on je barem rekao da želi više i da želi dalje a ne da sisa lovu iz kluba samo i da se zadovoljava sa tim. I tu ima moj respekt. Kao i Ljubo. Veliki dinamovci . Uvijek će ostati ono, mogao je dati više . Nadam se da ćeš se jednog dana vratiti u Dinamo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet