• IvanS
    550
    U sad kad ga Mudri metne u 90.fakin

Jel u 90 kao u rašlje ili u 90. minuti?
    He he, u svakom slučaju odgovara mi i jedno i drugo. :)
  • utrinski
    11
    Samo da se vratim na njihovog najboljeg igrača Tripićkematerine - fraer je Ronaldo izgleda, tko uopće slaže ove dijamante???
    tr.jpg

I btw. kako mi je ovaj norveški novinar kaj čupa cigle po zapadnoj tribini digao živac... Da ga sretnem danas lijepo bi se popričali...
  • fakin
    5.8k
    Pohvale klubu što čitaju zonu i na dan većih utakmica šalju mail za ustupanje mjesta
  • NKDZ86
    9.3k
    Pozdrav predsjedniku kluba ako čita od forumskih zgubidana, samo tako naprijed - nema predaje, u ligu prvaka da podignemo tenzije!!
  • Krizy
    74.9k
    Od 2021. Norvežani imaju nešto jedinstveno u europskom nogometu. Radi se o tome da imaju dva trenera koji imaju jednaku odgovornost, a to su Morten Jensen i Bjarte Lunde Aarsheim. Prošle sezone su Viking vodili do prvog naslova nakon 34 godine te su time proglašeni najboljim trenerima u ligi za 2025. godinu.

Na pitanje o tome kako donose odluke i kako surađuju, Jensen je imao duhovit odgovor.
    „Mnogi nas to pitaju, ali mi zajedno raspravljamo i pronalazimo rješenja. Poznajemo se 15 godina, kao da smo muž i žena koji odgajaju djecu. I ne, ne prijeti nam 'razvod', još smo u braku“, rekao je trener Vikinga.
  • bongo
    1.5k
    Stadion se otvara 2 sata prije ili? Nisam vidio nigdje objavu
  • Dzg69
    143
    Godfather
  • Filip Međimurje
    1.7k
    Meni je smiješno kolko su neki golmani napucani s tim grafom. Npr. upiši “Marko Dmitrović” pa ćeš vidjeti da je on u top 5 golmana svijeta po grafu. :lol:
  • fakin
    5.8k
    lijep sunčan dan, preko 30 stupnjeva, nema naznaka ni kapi kiše ni vjetra. idealni uvjeti za Dinamovu utakmicu na oronulom stadionu.
  • don
    20.9k
    je li vruće u Zg?
  • Sajla
    22.9k
    par stupnjeva ispod 30, a do utakmice će ohladiti. idealni uvjeti.
123456Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.