• IvanS
    550
    U sad kad ga Mudri metne u 90.fakin

Jel u 90 kao u rašlje ili u 90. minuti?
    He he, u svakom slučaju odgovara mi i jedno i drugo. :)
  • utrinski
    11
    Samo da se vratim na njihovog najboljeg igrača Tripićkematerine - fraer je Ronaldo izgleda, tko uopće slaže ove dijamante???
    tr.jpg

I btw. kako mi je ovaj norveški novinar kaj čupa cigle po zapadnoj tribini digao živac... Da ga sretnem danas lijepo bi se popričali...
  • fakin
    5.8k
    Pohvale klubu što čitaju zonu i na dan većih utakmica šalju mail za ustupanje mjesta
  • NKDZ86
    9.3k
    Pozdrav predsjedniku kluba ako čita od forumskih zgubidana, samo tako naprijed - nema predaje, u ligu prvaka da podignemo tenzije!!
  • Krizy
    74.9k
    Od 2021. Norvežani imaju nešto jedinstveno u europskom nogometu. Radi se o tome da imaju dva trenera koji imaju jednaku odgovornost, a to su Morten Jensen i Bjarte Lunde Aarsheim. Prošle sezone su Viking vodili do prvog naslova nakon 34 godine te su time proglašeni najboljim trenerima u ligi za 2025. godinu.

Na pitanje o tome kako donose odluke i kako surađuju, Jensen je imao duhovit odgovor.
    „Mnogi nas to pitaju, ali mi zajedno raspravljamo i pronalazimo rješenja. Poznajemo se 15 godina, kao da smo muž i žena koji odgajaju djecu. I ne, ne prijeti nam 'razvod', još smo u braku“, rekao je trener Vikinga.
  • bongo
    1.5k
    Stadion se otvara 2 sata prije ili? Nisam vidio nigdje objavu
  • Dzg69
    143
    Godfather
  • Filip Međimurje
    1.7k
    Meni je smiješno kolko su neki golmani napucani s tim grafom. Npr. upiši “Marko Dmitrović” pa ćeš vidjeti da je on u top 5 golmana svijeta po grafu. :lol:
  • fakin
    5.8k
    lijep sunčan dan, preko 30 stupnjeva, nema naznaka ni kapi kiše ni vjetra. idealni uvjeti za Dinamovu utakmicu na oronulom stadionu.
123456Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.