rioda
Kaktus Car
ElDorado
Jurki
Sve točno, jedino mi se čini da je Belcar trenutno smiješan, ali kužim da misliš na Belcara kad je dolazio u Dinamo. — rioda
Droljo
Gledao sam baš Pavića. Lik ima dobro postavljanje, dobru anticipaciju, dobro kretanje. Ali to je tip šestice Selahi, znači osvoji loptu i dodaj prvom do sebe. Nisam od njega vidio neko progresivno dubinsko dodavanje, prodor — ElDorado
Zagi
Pavic mora jos puno pure pojesti da bi ga se uopce trebalo uzeti u obzir za povratak. Jedan Leon Belcar je za njega svemirski brod, pa nije mogel kod nas prismrdeti u prvu ekipu.
Vrbancic je trenutacno dva koplja ispod Solde u trenutku kad smo ga otkupili nazad od Osijeka. A šutali smo se nogom u guzicu kad smo Soldu prodali za 2 milje nakon godinu dana kaj je igral kod nas. — Jurki
Paggini
Pavic mora jos puno pure pojesti da bi ga se uopce trebalo uzeti u obzir za povratak. Jedan Leon Belcar je za njega svemirski brod, pa nije mogel kod nas prismrdeti u prvu ekipu.
Vrbancic je trenutacno dva koplja ispod Solde u trenutku kad smo ga otkupili nazad od Osijeka. A šutali smo se nogom u guzicu kad smo Soldu prodali za 2 milje nakon godinu dana kaj je igral kod nas. — Jurki
Orc123
rioda
Sto se tice Vrbe, on mi ima veci potencijal ali mora se nastaviti razvijati. Ne znam zasto ga se gura na 6 jer tu nece napraviti karijeru. On je klasicna 8ica, igrac slican Zajcu samo motoricniji — Orc123
vlatkomarkovic
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.