• rioda
    17.9k

Sve točno, jedino mi se čini da je Belcar trenutno smiješan, ali kužim da misliš na Belcara kad je dolazio u Dinamo.

Odlasci i Pavića i Vrbančića su normalni i očekivani, njima trebaju minute da se razviju, a te minute kod nas ne mogu dobiti. Da se moram kladiti, mislim da će se prije Pavić vratiti u Dinamo nego Vrbančić.
  • Kaktus Car
    1.1k
    HNL jednostavno nije i ne smije biti mjerilo. Puno igrača je odigralo dobru sezonu u HNL-u, ali nisu dovoljno dobri za Dinamo. Previše puta se već opeklo na "pojačanjima" iz HNL-a. Ovdje su ipak neka malo veća očekivanja i standardi. Nije isto igrati LP ili EL i HNL.
  • ElDorado
    13.3k
    Gledao sam baš Pavića. Lik ima dobro postavljanje, dobru anticipaciju, dobro kretanje. Ali to je tip šestice Selahi, znači osvoji loptu i dodaj prvom do sebe. Nisam od njega vidio neko progresivno dubinsko dodavanje, prodor, stvaranje viška ili dribling. Uglavnom teško da našoj igri treba takva šestica.
  • Jurki
    27.5k
    Sve točno, jedino mi se čini da je Belcar trenutno smiješan, ali kužim da misliš na Belcara kad je dolazio u Dinamo.rioda

Da, kad je dolazil k nama prije godinu i pol. Kad je bil prva violina u Varazdinu. Danas je Belcar niza donja klasa hnl igraca da ne velim smiješan hnl igrac, koji ne znam al moze doseci dalje od Lokse.

Kad pocne dvojka proizvoditi igrace za Hnl bit ce kuknjave kak smo krivo škartali ovog ili onog.

Ljudi ne zele shvatiti ako dobijes dva ili tri igraca za prvu momcad iz jedne generacije da si piknul eurojackpot.. ako dobijes jednog igraca je sjajno.. a ostalo bu za Belupo, Istru ili Loksu. A i ti nam mogu biti od dobre koristi i donesti nam pristojnu zaradu.
  • miro
    9.6k
    po meni Pavić bolji od Belcara duplo, a Vrba od Solde i više od toga
  • Droljo
    31.1k
    Gledao sam baš Pavića. Lik ima dobro postavljanje, dobru anticipaciju, dobro kretanje. Ali to je tip šestice Selahi, znači osvoji loptu i dodaj prvom do sebe. Nisam od njega vidio neko progresivno dubinsko dodavanje, prodorElDorado

Hoćeš pirla ili gatuza? Nemreš imat oboje u jednom igraču. :snicker:
  • ElDorado
    13.3k
    Imaš u Mišku. Pravi balans.
  • Zagi
    18.8k
    Pavic mora jos puno pure pojesti da bi ga se uopce trebalo uzeti u obzir za povratak. Jedan Leon Belcar je za njega svemirski brod, pa nije mogel kod nas prismrdeti u prvu ekipu.
    Vrbancic je trenutacno dva koplja ispod Solde u trenutku kad smo ga otkupili nazad od Osijeka. A šutali smo se nogom u guzicu kad smo Soldu prodali za 2 milje nakon godinu dana kaj je igral kod nas.
    Jurki

joj daj nemoj
    kakav je ovo proljev
  • Paggini
    95.7k
    Pavic mora jos puno pure pojesti da bi ga se uopce trebalo uzeti u obzir za povratak. Jedan Leon Belcar je za njega svemirski brod, pa nije mogel kod nas prismrdeti u prvu ekipu.
    Vrbancic je trenutacno dva koplja ispod Solde u trenutku kad smo ga otkupili nazad od Osijeka. A šutali smo se nogom u guzicu kad smo Soldu prodali za 2 milje nakon godinu dana kaj je igral kod nas.
    Jurki

Pa nijedan ni drugi nisu razina Dinama, odnosno prvih 11 ili 12-13 igrača u rotaciji trenutno, a neće biti ni na kraju sezone osim ako ne ostvare nevjerojatan skok u kvaliteti, ali s obzirom da imaju 20, odnosno 21 godinu, na klubu je da procijeni mogu li u Dinamu ostvariti taj skok u kvaliteti da budu nositelji kroz sezonu dvije.

Eto za primjer, @ElDorado je odlično napomenuo ovaj manjak progresije kod njega, to je imao i kad je prešao iz juniora u seniore, zato je bio dosta "vanilija", ali u defanzivi se značajno popravio. E sad, jel klub misli da može napraviti taj skok ili ne, primarno u progresiji - to je pitanje za klub.
  • Orc123
    16.7k
    Moj stav o Pavicu i Vrbi je da trebaju ovu sezonu odigrati pa da se u kontinuitetu vidi dal mogu ili ne. Ono sto sam do sad vidio je da Pavic nama pozicijski uopce ne bi odgovarao jer ulogu koju ima u Rijeci u Dinamu ne bi imao. To je sve dosta tanko i ako drasticno ne napreduje tesko da cemo ga otkupiti za 1,6mil eura sto nije mali novac.
    Sto se tice Vrbe, on mi ima veci potencijal ali mora se nastaviti razvijati. Ne znam zasto ga se gura na 6 jer tu nece napraviti karijeru. On je klasicna 8ica, igrac slican Zajcu samo motoricniji. Ima talenta ali treba vidjeti ove sezone jel moze drzati kontinuitet. Mislim da od njih troje najbolje bi nam legao Canjuga i da nam njegove karakteristike najbolje odgovaraju za ovaj sustav koji igramo ali naravno treba vremena. Do ljeta ce se sigurno netko od te trojice isprofilirati i nametnuti nasoj skaut sluzbi, samo je sad pitanje koliko bi to kostalo na kraju krajeva.
  • rioda
    17.9k
    Sto se tice Vrbe, on mi ima veci potencijal ali mora se nastaviti razvijati. Ne znam zasto ga se gura na 6 jer tu nece napraviti karijeru. On je klasicna 8ica, igrac slican Zajcu samo motoricnijiOrc123

Ne bih se složio, Vrbančiću je po meni motorika najveći neprijatelj, zapravo mi je tu jako sličan Zajcu
  • Orc123
    16.7k
    to je sve u 5 deka, vise sam mislio na brzinu s loptom u nogama i bez....da to Zajc ima napravio bi duplo vecu karijeru nego sto je imao. Samo sto je Zajc nevjerojatno nogometno inteligentan igrac, sto je rijetkost.
  • Omake
    20.2k
    Canjuga je protiv Rijeke i hajduga ukupno imao 6 dodavanja u zadnju trećinu, Nasljednik Mišića bi trebao biti na 7-8 po utakmici. Meni je još uvijek teško zamisliti što bi Canjuga u nas igrao i s kojom dvojicu partnera u sredini.
  • Zagi
    18.8k
    Kako to da se Loksa uopće riješila Canjuge? Bio im je daaaaleko najbolji junior.
    Tu mora biti neka pozadina.

Desna osmica je on/desetka.
  • vlatkomarkovic
    3.8k

Ajde molim te, ne bi ti bilo teško, od svih tih mladih HNL igrača koji je najsličniji Misketu?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.